Web Analytics
More
    Reklāma

    NotiWidget logrīks piešķirs jēgu slēgekrānam

    Jaunākie raksti

    Gan jau būsi pamanījis, ka Kursors.lv ik pa laikam informē par interesantām aplikācijām un tās visas sarindotas nesen izveidotā Aplikāciju sadaļā. Pārsvarā raksti ir par Android jaunumiem, bet ik pa laikam ir arī kāda iOS vai Windows Phone aplikācija.

    Šoreiz kārta vienam super interesantam slēgekrāna logrīkam NotiWidget. Sākšu ar to, ka aplikācija pieejama Play veikalā par 0.99 eiro (saite pie Avota), tātad tā nav bezmaksas aplikācija, kādas parasti cenšos šajā sadaļā iekļaut. NotiWidget ir vienīgā aplikācija (logrīks), kas kaut cik jēdzīgi spēj papildināt slēgekrānu. Vismaz man slēgekrānā stāv tikai pulkstenis, jo neko citu tur nav jēgas izvietot. Viss ir mazfunkcionāls.

    Reklāma

    Par laimi to nevar teikt par NotiWidget, kas ērti parādīs dažādus paziņojumus no viedierīcē uzstādītajām aplikācijām. NotiWidget ļauj pielāgot slēgekrāna logrīka izskatu, bet tas nekļūst vulgārs.

    NotiWidget uzstādīšana aprakstīta Play veikalā pie informācijas par aplikāciju. Pats NotiWidget neesmu iegādājies, jo ikdienā nestrādāju ar viedierīcēm tik aktīvi un galveno lomu spēlē dators. Bet ja ikdienā saņemtu desmitus pastu un ziņu, tad noteikti NotiWidget būtu perfekts palīgs.

    Clipboard05 Clipboard04 Clipboard03

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Toms Bremšmits
    23.10.2014 21:11

    Tas nav tas pats kas DashClock kurš ir par brīvu.

    Reklāma