Web Analytics
More
    Reklāma

    TechHub Riga izsludina otro iesaukumu Start-up Akadēmijai

    Jaunākie raksti

    Tev ir sapnis par savu start-up vai esi nesen tādu izveidojis? Tu tici, ka Tev piemīt viss, lai uzbūvētu nākamo Infogr.am vai Skype? TechHub Riga izsludina pieteikšanos uz otro Start-up Akadēmiju, kas notiks 22.-23.novembrī, un aicina Tevi kļūt par tās sastāvdaļu.

    Kas var pieteikties?

    Mēs meklējam tos nākamās paaudzes Ziemeļeiropas start-up uzņēmumus, kas vēlas uzlabot apkārtējo pasauli. Ja esi radījis mobilo lietotni, sociālo tīklu, hardware ierīci vai jebko citu, kas iederas IT un tehnoloģiju vidē, akadēmija gaida tieši Tevi! Pieteikumus var iesniegt tie, kas vēl plāno par savu start-up, kā arī tie, kas nesen tādu dibinājuši.

    Reklāma

    Kas notiks?

    • Akadēmija ir bezmaksas intensīva 2 dienu apmācība, kas dos Tev iespēju:
    • pičot savu produktu mentoriem un iegūt pirmās atsauksmes;
    • klausīties prezentācijas, iegūt zināšanas un tās pielietot praksē;
    • piedalīties individuālās konsultācijās ar mentoriem un pilnveidot savu produktu;
    • pičot investoriem un gatavoties nākamajiem izaicinājumiem;
    • iegūt mentoru, publikas un investoru atzinību!

    Komanda vs individuālais dalībnieks?

    Pieteikumus var iesniegt gan komandas, gan individuālie dalībnieki, kuri vēlas piebiedroties jebkurai komandai, kas tiks pieņemtas akadēmijā, ar savām kompetencēm. Komandas un individuālie dalībnieki vienojas savā starpā par pievienošanos komandai akadēmijas pirmajā dienā – ja individuālais dalībnieks pirmajā dienā neatrod sev komandu, viņam netiek nodoršināta vieta akadēmijas pirmās dienas konsultāciju sesijā un otrajā dienā. Biznesa ideju iesniedzējiem jāaizpilda komandas pieteikuma forma!

    Komandu kritēriji:

    • Tu nāc no Ziemeļeiropas (ieskaitot Poliju);
    • Tev ir konkrēta produkta ideja vai jau darbojošs start-up;
    • Tev ir motivēta komanda (vai tādu meklē);
    • Tu esi pārliecinats par idejas kvalitāti un spēju to padarīt par globālu biznesu;
    • Tu esi rūpīgi aizpildījis pieteikuma formu.

    Individuālā dalībnieka kritēriji:

    • Tu nāc no Ziemeļeiropas (ieskaitot Poliju);
    • Tev ir kompetences, kas nepieciešamas IT un tehnoloģiju nozarei;
    • Tu esi rūpīgi aizpildījis pieteikuma formu.

    Akadēmijā tiks uzņemtas līdz 10 komandām un nenoteikts skaits individuālo dalībnieku, balstoties uz to, vai viņu kompetences atbilst komandu vajadzībām.

    Prezentācijas, mentori?

    Akadēmijas mentori un lektori ir Gregs Materss (Adizes Latvia, Rīgas Biznesa skola), Egils Boitmanis (Infinitum8), Gerijs Vaithils (BURST, uzņēmējdarbības, biznesa vadības un inovāciju eksperts), Andris K. Bērziņš (Buzztale, TechHub Riga), Viesturs Sosārs (Real Sound Lab), Arturs Mednis (Inspired Digital) u.c. Viņi sniegs start-up pasaules padomus un palīdzēs tev uzlabot biznesa vadīšanas prasmes.

    Kāpēc piedalīties?

    Tā ir neatņemama pieredze – Tev būs tieša pieeja biznesa profesionāļiem, kas liks Tev ieraudzīt Tava biznesa plusus un mīnusus. Tā ir iespēja dibināt jaunus un nozīmīgus kontaktus, kā arī turpināt attīstīties tālāk – pirmās akadēmijas komanda reContact ieguva iespēju papildināt zināšanas Infinitum 8 mārketinga treniņā, savukārt uzvarētājs Furnny balvā saņēma biļetes uz lielāko Ziemeļeiropas konferenci Slush 600€ vērtībā.

    Pietikšanās gala termiņš ir 7.novembris, un akadēmija norit 22.-23.novembrī. TechHub Riga nenodrošina naktsmītnes, bet par zināšanām un maltītēm parūpēsimies! Darba valoda akadēmijā būs angļu valoda.

    TechHub Start-up Akadēmija top sadarbībā ar Bridgit! un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru valsts atbalsta programmas „Pasākumi motivācijas celšanai inovācijām un uzņēmējdarbības uzsākšanai” ietvaros.

    Pieteikšanās forma: http://www.liaa.gov.lv/lv/pasakumi/otra-start-akademija

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma