Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft drīzumā nomainīs Nokia zīmolu ar Microsoft Lumia vārdu

    Jaunākie raksti

    Tas, ka pēc Nokia Devices and Services biznesa iegādes Microsoft laika gaitā nomainīs nosaukumu gan ierīcēm, gan arī servisiem bija absolūti skaidrs. Tā pēdējā laikā jau vairums Windows Phone aplikācijas ar vārdu Nokia ir pārdēvētas vienkārši par Lumia aplikācijām. Kas notiks tālāk, līdz šim nebija zināms. Taču šodien situācija ir nedaudz noskaidrojusies.

    Facebook lapā, kura pieder Nokia Francijas nodaļai parādījās paziņojums, kurā teikts, ka – „Jau tuvākajā dienās jūs saņemsiet šajā Facebook lapā informāciju par tās nosaukuma maiņu. Mēs esam tuvu brīdim, kad pārvērtīsimies par Microsoft Lumia”.

    Reklāma

    Visticamāk Francija būs pirmā valsts, kurā notiks nosaukuma maiņa, taču kā apstiprināja Microsoft vietnei The Verge, jau tuvākajās nedēļās rebrendings notiks arī citās valstīs. Tagad atklāts pieliek tikai jautājums, kā tiks sauktas jaunās ierīces, un vai to nosaukumā būs tikai Lumia vai arī tiks izmantots nosaukums Microsoft Lumia. Taču arī to mēs visticamāk uzzināsim jau tuvākajās nedēļās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Smecernieks
    21.10.2014 20:47

    Beidzot Latvijai būs iespēja dabūt savu Nokia!
    labāk pierakstieties manā amatnieku forumā – http://forums.izbuve.lv citāti tur ir tikai divi reģistrēti lietotāji un man ir kaut kā skumīgi.

    P.S. Es pieļauju, ka pārņemot Nokia, nosaukuma maiņa tika atrunāta un MS vienkārši nedrīkst šo zīmolu vairs izmantot. Citādi es neredzu jēgu atteikties no tik spēcīga nosaukuma. MS manuprāt ir stipri vājāks brends.

    22.10.2014 10:51
    Reply to  Smecernieks

    Neiet tas tavs forums! :D

    khe
    22.10.2014 11:05
    Reply to  Aldis

    neiet gan :D

    Smecernieks
    22.10.2014 12:46
    Reply to  khe

    fak. un es domāju kādēļ analytics gļuko un ir nokritis apmeklējums

    Reklāma