Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft viedpulkstenis varētu būt “dažu nedēļu attālumā”

    Jaunākie raksti

    Forbes apgalvo, ka Microsoft viedpulksteni varam gaidīt tuvāko nedēļu laikā. Viedais pulkstenis fonā sekos līdz lietotāja sirdsdarbībai, kā arī tas būs savietojams ar citu mobilo platformu viedierīcēm. Tas ir saprotami, jo Windows Phone viedierīces lieto vien neliela daļa no visas pasaules. Microsoft ar viedpulksteni varētu lēnām vilināt Windows Phone virzienā citu mobilo platformu lietotājus.

    Tiek pieļauts, ka Microsoft viedpulkstenis tiks oficiāli izziņots vēl pirms Apple viedpulksteņa, lai kaut nedaudz Windows Phone virzienā noskaņotu arī Apple lietotājus. Tāpat tikšot mesti sprunguļi Galaxy Gear un Moto 360 vienas dienas akumulatora darbības virzienā, jo Microsoft viedpulksteņa darbība ar vienu uzlādi būšot manāmi ilgāka.

    Reklāma

    Pirmās ziņas par Microsoft viedpulksteni izskanēja maijā. Tika norādīts, ka pie tā strādā Microsoft Kinetic komanda. Iespējamais viedpulkstenis būs pirmais īstenais Microsoft jaunums kopš to vada Satya Nadella.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    oto
    25.11.2014 11:24

    Dažas nedēļas pagājušas un pulksteņa vēl nav :)

    toties pēc dažām nedēļām varam sagaidīt jauno WP 8.1 Denim updeitu http://wmpoweruser.com/lumia-denim-will-roll-out-soon/

    Reklāma