Web Analytics
More
    Reklāma

    Blackphone ražotājs gatavojot arī planšetdatoru

    Jaunākie raksti

    Apple un Samsung šobrīd saskaras ar krasu planšetdatoru pieprasījuma kritumu, bet tas neliedz Blackphone izstrādātājam cerēt uz tirgus daļu jaunam, veiktspējīgam un drošam planšetdatoram. Blackphone šobrīd ar Silent Circle servisa palīdzību spēs no svešām acīm nosargāt tik dārgo lietotāja informāciju. Blackphone šifrē visu – e-pastus, SMS, zvanus, interneta pārlūkošanu. Un tas viss pateicoties PrivatOS, kas balstīta uz Android.

    Nolemts, ka Silent Circle jāiemieso līdzīgas idejas arī planšetdatorā. Pagaidām nav zināms planšetdatora iznākšanas laiks. Uzņēmuma pārstāvis tikai norādījis, ka drošais planšetdators saņems labākās iespējamās komponentes. Blackphone maksā 629 ASV dolārus, kas iekļauj viena gada drošības servisu abonēšanu.

    Reklāma

    Iespējams, ka Blackphone ražotājs izlēmis par labu planšetdatora izveidei pēc skandāla ar zināmu cilvēku kailfoto noplūšanu internetā.

    Drošā Blackphone viedtālruņa galvenā problēma ir nespēja piekļūt Google Play veikalam. Silent Circle izmanto Amazon aplikāciju veikalu. Protams, viens no pamata nosacījumiem drošības saglabāšanai ir nepieļaut nešifrētu mākoņdatu izmantošanu. Būs interesanti redzēt, kā ar to tiks galā jaunais planšetdators.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mikus Vanags
    13.10.2014 10:24

    Silent circle lietotnes ir pieejamas google play un appstorē. Tā, ka lietojumu ziņā te nekā jauna nav. Vienīgi, ka viņu operētājsistēma PrivatOS ļauj lietotājam pilnībā kontrolēt dot vai nedot savus datus svešām lietotnēm.

    Reklāma