Web Analytics
More
    Reklāma

    AnTuTu Officer spēs noteikt viedtālruņa oriģinalitāti

    Jaunākie raksti

    Cik nav dzirdēti stāsti par “oriģināla” Samsung iegādi, kas beigās izrādās īstena spēļmantiņa pat bez Android operētājsistēmas. AnTuTu Officer aplikācija spēs noteikt vai viedtālrunis ir īsts, vai arī tas ir pakaļdarinājums.

    AnTuTu Officer aplikācija ir jāielādē pērkamajā viedtālrunī un datorā jādodas uz y.antutu.com, lai iegūtu QR kodu. Pēc tam ar AnTuTu Officer aplikāciju kods ir jānoskenē. Aplikācija paveiks savu darbu un par rezultātu pavēstīs atvērtajā mājas lapā.

    Reklāma

    AnTuTu Officer aplikācija pārbauda viedtālruņa drošības parametrus, lai tie sakristu ar ražotāju standartiem. Tāpat aplikācija spēs noteikt atbilstību ražotāja sniegtajai un faktiskajai viedtālruņa specifikācijai. Ja AnTuTu Officer aplikāciju nav iespējams ielādēt no Play veikala vai QR tā nespēj nolasīt QR kodu – mūc. Viedtālrunis pavisam noteikti ir viltots.

    Kā ierasts – aplikāciju meklē pie Avota.

    Clipboard 222

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    08.10.2014 11:56

    wait, what???

    “Cik nav dzirdēti stāsti par “oriģināla” Samsung iegādi, kas beigās izrādās īstena spēļmantiņa pat bez Android operētājsistēmas”

    it ne maz nav dzirdēts, un nav ne mazākās saprašanas kā tas iespējams..man interesantāks būtu raksts par pašu problēmu un tikai tad dot risinājumu tai ;)

    08.10.2014 12:25
    Reply to  Kaspars

    Runa ir par kloniem.

    Mārtiņš Stankevičs
    08.10.2014 12:26
    Reply to  Kaspars

    Ja neesi tajā lietā iekšā, tad arī neko daudz nedzirdēsi… SS.lv ir pilns ar replikām un visādām citām fublām, kas ir paliktas zem Samsung vai Apple logo.

    Kaspars
    08.10.2014 14:20

    Telefonus pircis ssā gan neesmu, bet pētījis cenas un pārdevis gan..
    ķīniešu kloni ir manīti gan, bet uz tiem vienmēr jau paskatoties ir skaidrs, ka ķīnietis (un tie parasti tiek pozicionēti kā lētākas kopijas, nevis orģinali)
    Pie tam bez Androida..tas man ir pats neizprotamakais, kā cilvēks ko tādu var nopirkt..?
    Un no ķīnieša perspektīvas – androidu tak nokopēt ir daudz vienkāršāk nekā telefonu pašu par sevi..

    Mārtiņš Stankevičs
    08.10.2014 16:19
    Reply to  Kaspars

    Te nu es iebildīšu! Ir nācies redzēt tik kvalitatīvas kopijas kaut tam pat iPhone, ka bail iedomāties cik daudzi ir apjāti, jo gan svars, gan sajūtas, gan displeja kvalitāte un pat interfeis uz pirmo skatu liekas kā nākas… Tātad, ja savā ziņā labi informētu cilvēku pirmajās min var samulsināt šāds aparāts, tad padomājam cik daudz cilvēku pat pirmajās stundās neko nenojautīs, jo jei bogu- pietiek ar Apple logo un cilvēks jau domā, ka ir iPhone iegādājies, nemaz nerunājot par citām lietām, kas norāda uz ierīces patieso izcelsmi.
    Tiesa gan… Ja pakustina smadzeni, atd tik kvalitatīvas Android kopijas nav gadījies manīt! Tas pat tiešām neloģiski sanāk, jo pietiek uzcept apmierinošas kvalitātes, vizuāli identisku korpusu, iekrāmēt Andri un lieta darīta… Uz jautājumu, kāpēc Šim Samsungam tāds interesants interfeis- A, tas tak Google Edition ir.. :D

    Kaspars
    08.10.2014 16:26

    tiesa, runāju tikai savā vārda – es neesmu redzējis tik kvalitatīvas kopijas (tiem, ko esmu redzējis un turējis rokā displejs un korpuss parasti ir tie, kas visu izsaka, ja taisīs kvalitatīvi, tad tak tas Ķīnietis vairs nemaksās tik lēti), bet var jau būt ka ir – nestrīdos

    bet atgriežoties pie topika par šo programmu:
    “jei bogu- pietiek ar Apple logo un cilvēks jau domā, ka ir iPhone iegādājies”
    vai tiešām šim “racionāli” domājošajam tipam tā programma palīdzēs?
    Man nešķiet, ka tāds cilvēks diži aizdomāsies par to vai telefons nav zagts, kur nu vēl viltots

    Mārtiņš Stankevičs
    08.10.2014 16:34
    Reply to  Kaspars

    Protams, ka nepalīdzēs, jo viņš noteikti par tādu nezinās un lietošana tai ir gana fcuked up, lai varētu parastais pircējs ko tādu izmantot.
    Kāda sabraukta kaķa pēc rezultāts un darbības nevarēja notikt pašā ierīcē? Plus, neticu, ka tik lielos kvantumos kopē Andrīšus tādā kvalitātē, ka pat pēc teleofna iekšējās informācijas aplikācija nespētu izzīlēt- fake ir vai nav.

    Ksspars Lccis
    08.10.2014 13:25

    tātad, ja Tev prāts kā 3gadīgam bērnam, tad rekujumsaplikācijaskaista…

    Skats
    08.10.2014 14:36

    Tam, kam pietiktu prāta rīkoties ar šo AnTuTu aplikāciju, acīmredzot būs pietiekami attīstīts prāts un kompetence mobilo lietās tāādu viltojumu nenopirkt.:)

    Rūdolfs Rancāns
    08.10.2014 17:31

    Pēc virsraksta domāju, ka aplikācija noteiks to cik telefons ir stilīgs/oriģināls.

    Māris Kalniņš
    08.10.2014 20:44

    Warning: mysql_connect(): Too many connections in /data/antutu/wwwroot/our.antutu.net/include/db.mysql.inc.php on line 24 Can not connect to MySQL serverToo many connections ,SQL= Warning: mysql_get_server_info() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /data/antutu/wwwroot/our.antutu.net/include/db.mysql.inc.php on line 119 Warning: mysql_connect(): Too many connections in /data/antutu/wwwroot/our.antutu.net/include/db.mysql.inc.php on line 24 Can not connect to MySQL serverToo many connections ,SQL= Warning: mysql_get_server_info() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /data/antutu/wwwroot/our.antutu.net/include/db.mysql.inc.php on line 119 数据库连接失败!

    LOOK
    09.10.2014 09:01

    Parasti kopiju pirkšana/pārdošana nenotiek glaunos ofisos ar wi-fi, bet uz ielas vai auto. Un raugi tur nav pilnvērtīgs interneta pieslēgums, lai ilgstoši kavētu pārdevēju ar saviem pribambasiem (laptopu utt.). Ideāli būtu savienot caur bluetooth abas ierīces un tad nolasīt parametrus bez i-neta starpniecības (datubāze par esošajām ierīcēm nevarētu būt mega liela).

    Reklāma