Web Analytics
More
    Reklāma

    Google aizliedz kolektīvās finansējuma piesaistes Android Wear viedpulksteni

    Jaunākie raksti

    Google nekad iepriekš nav bijusi tik uzstājīga, aizsargājot savu operētājsistēmu kā gadījumā ar Android Wear. Google pavisam skaidri noteikusi, ka nevienam nav brīv’ pielāgot Android Wear veidos, kas liegtu laicīgu jauninājumu saņemšanu. Tāpat vismaz šobrīd izskatās, ka Android Wear ir ekskluzīvi paredzēts tikai dažiem viedo pulksteņu ražotājiem.

    Kolektīvās finansējuma piesaistes (crowdfunding) uzņēmums Com 1 bija plānojis izveidot cenas ziņā pieejamu viedo pulksteni ar Android Wear. Vienkāršs modelis maksātu ap $125, kamēr metālā tērpts viedpulkstenis būtu pieejams par $170. Google šis scenārijs nešķita vilinošs, tāpēc no IndieGoGo pazudusi viedā pulksteņa kampaņa.

    Reklāma

    Com 1 norādījuši, ka Google iesniegusi tiesā prasību par autortiesību pārkāpumu. Sīkāk nekas netiek pateikts, jo uzņēmums nav saņēmis precīzu prasības formulējumu.

    Šobrīd Android Wear pie mums oficiāli nav pieejams. Tā kā Android Wear funkcijas pārsvarā var salīdzināt ar Google Now, tad tas ir tikai saprotams. Var teikt, ka Baltijā Google Now ir nespēcīgs serviss. Pietiek aizbraukt līdz Londonai, lai izprastu Google Now un attiecīgi arī Android Wear spējas. Pasaulē Android Wear pulksteņus ražo LG, Samsung un Motorola.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma