Web Analytics
More
    Reklāma

    Rīgā atvērts Sony Mobile tirdzniecības punkts un aizsākas Xperia iepazīšanās nedēļa

    Jaunākie raksti

    26. septembrī lielveikalā Mols darbību uzsāka pirmais Baltijā Tele2 un Sony tirdzniecības punkts. Sony Mobile vēl šogad līdzīgi plāno iekārtot virkni tirdzniecības vietu, apmeklētākajos tirdzniecības centros, rosinot mobilo tehnoloģiju lietotājus vairāk uzzināt tieši par Sony Xperia zīmola jaunākajām ierīcēm.

    Par godu tirdzniecības punkta atvēršanai, Sony Mobile sagatavojis sevišķu Xperia jaunāko modeļu iepazīšanas nedēļu. Laikā no 29. septembra līdz 3. oktobrim, darbadienu pēcpusdienās no 16 – 19.30 lielveikala Mols, jaunās dizaina koncepcijas Tele2 un Sony tirdzniecības punktā būs iespējams novērtēt, iepazīt un uzdot jautājumus par ierīču iespējām un pielietojumu Sony konsultantam Aigaram Vilcānam. Papildus konsultācijām visiem Sony Xperia pircējiem Sony ir sarūpējis dažādus pārsteigumus kā arī tiks īstenotas aktivitātes sociālajos tīklos, pārsteiguma balvas un Xperia Lounge minikoncerti.

    Reklāma

    Tele2 un Sony tirdzniecības punktā iespējams arī pieteikties jaunāko Xperia sērijas tālruņu iegādei, tie pārdošanā būs pieejami jau oktobra sākumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma