Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft šefs bez lieka trokšņa tiekas ar Xiaomi vadību

    Jaunākie raksti

    Kā kļuvis zināms interneta vietnei gsminsider.com, tad pirms dažām dienām Microsoft vadītājs Satja Nadels ir apmeklējis Ķīnu, un ne tikai apmeklējis, bet arī ticies ar vairāku lielu kompāniju vadību. Bet pats interesantākais ir tas fakts, ka bez lieka trokšņa un publicitātes ir notikusi tikšanās ar kompānijas Xiaomi vadību.

    Konkrēti Satja Nadels ir runājis ar Xiaomi CEO Lei Džunu (Lei Jun). Nav gan nekās informācijas par to, kāds ir bijis tikšanās mērķis. Taču varam diezgan ticami pieļaut, ka Microsoft cenšas šīs kompānijas personā iegūt vēl vienu iespaidīgu sadarbības partneri iekārtu ar Windows un Windows Phone OS ražošanai. Šobrīd Xiaomi ir Ķīnas tirgus līderis un piektais lielākais viedtālruņu ražotājs pasaulē. Vai no šīm sarunām radīsies arī kādi reāli produkti, rādīs laiks. Taču jāatzīst, ka jauns WP iekārtu ražotājs būtu pat ļoti vēlams.

    Reklāma

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivo Vancāns
    29.09.2014 11:15

    Lūdzu, nevajag! Pat ja Xiaomi atsevišķi ražos WP un savus modeļus, kaut kāds blakus efekts no šīs iespējamas sadarbības tiks arī pašu modeļiem. Manā skatījumā, tas nav nekas labs. Ja ir patneri, tad ir kompromisi, ja ir kompromisi, tad mainās Xiaomi esošais darbības modelis, kas šobrīd ir pilnībā efektīvs.

    Reklāma