Web Analytics
More
    Reklāma

    Ja īstam Lamborghini nesanāk, tad vismaz austiņas no Tonino Lamborghini

    Jaunākie raksti

    Tas, ka mūsdienās katrs sevi cienošs pulksteņu ražotājs noteikti mēģinās izgatavot viedtālruni, auto ražotājs čemodānus, utt., nu jau ir pierasta lieta. Īpaši jau tas patīk itāļiem, kuri ar savu dizainu ir apsēsti, un cenšas aplipināt arī pārējo pasauli. Tad nu sporta auto ražotāja Lamborghini radagabals no kompānijas Tonino Lamborghini Mobile, nodarbojas ar telefonu, austiņu, pulksteņu, u.c. mantas ar maģisko Lamborghini vārdu izgatavošanu.

    Nupat ir izziņotas jaunas šī ražotāja veidotas austiņas, kuras viņi paši sauc par trakoti stilīgām, un neaizmirst piebilst, ka labi skanēšot jau arī. Austiņās tiek izmantoti 40mm diametra skaļruņi, bet atskaņojamo frekvenču diapazons ir no 8 līdz 22000 Hz. Austiņu pretestība ir 34 omi, jutība 106 dB, maksimālā skaņas jauda 350 mW. Austiņu svars 195 grami. Ausu uzliku apdarē izmantota dabīgā āda un pildījums no putu materiāla ar atmiņas efektu, kas nodrošinās ļoti ērtu to atrašanos uz galvas. Nu un kas pats svarīgākais, uz austiņām esošā Lamborghini emblēma būs izgatavota no 24 karātu zelta. Kas iespējams ir pati dārgākā austiņu detaļa.

    Reklāma

    Plašākai publikai šis dizaina un ambīciju krustojums ar nosaukumu Spectrum One tiks atrādīts Boloņā notiekošajā „Robotu festivālā” no 1. līdz 5. oktobrim. Kas būs sanācis, to varēs spriest tad, ja izdosies paklausīties šīs austiņas, bet solīts tiek dziļš bass, dabīgi vidi un dzidrs augšu skanējums. Maksās Spectrum One HL-01-R samērā iespaidīgos 325 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma