Web Analytics
More
    Reklāma

    Google nedaudz plašāk izrāda Android Auto saskarni

    Jaunākie raksti

    Google pirmo reizi oficiāli izziņoja Android Auto šī gada Google I/O konferences laikā, bet pati Android Auto saskarne palika mīkla – to tā arī neizrādīja. Šobrīd Developer.Android.com izvietoti daži Android Auto ekrānšāviņi, kas dod nelielu ieskatu Android Auto saskarnē. Jā, tieši saskarnē, jo Android Auto izskats nebūs ražotāju pielāgojams.

    Android Auto pamatā ir vienkāršība, kas nepieļauj nekādus sīkus objektus vai sarežģītas izvēlnes. Šī operētājsistēmas versija plānota, domājot par vadītāja un pasažieru drošību uz ceļa. Tas pats attiecas uz aplikācijām, arī tās nāksies veidot pēc stingriem Google norādījumiem.

    Reklāma

    Google Maps/Navigation aplikācija un tās izvietojums nekādi nebūs aizstājami Android Auto operētājsistēmā. Protams, neiztikt bez Google Now, kā arī dienas un nakts krāsu režīmi pārslēgsies automātiski. Zināms arī tas, ka Android Auto saskarne demonstrēs automašīnas panelī to informāciju, kas būs pieejama savienotajā viedtālrunī. Tik parādīts saturs no Android Auto saderīgām aplikācijām. Sīkāk Google nav vēlējusies atrādīt Android Auto saskarni.

    Android Auto ideja ir kalpot viedtālrunim, šī operētājsistēma ir līdzīgs viedtālruņa papildinājums kā Android Wear. Android Auto sadarbības partneru lokā ir tādi ražotāji kā GM, Ford, Chrysler, Audi, Volkswagen, Honda, Hyundai un Nissan.

    Android Auto 002

    Android Auto 001

    Android Auto 003 Android Auto 004

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    29.09.2014 15:55

    Vai tiešām piepildīsies muļķa sapnis par auto iebūvētu Waze? Bezmaz jāsāk skatīties, kuriem auto modeļiem rakstā minētais būs pieejams.

    Jezups
    29.09.2014 17:46
    Reply to  Krotow

    Neviens neliedz paņemt kīniešu 2DIN verķi ar Androīdu un nomainīt veco labo rāžiņu vai ražotāja iebūvēto navigāciju.
    Man muļķa sapnis jau kādu gadu ir piepildījies un jāatzīst, ka Waze nav paredzēta biežai izslēgšanai un šad tad nokeršo, kā rezultātā ir jāpārinstalē.

    Reklāma