Web Analytics
More
    Reklāma

    Bites klientu skaits sasniedz jau pusmiljonu

    Jaunākie raksti

    Mobilo sakaru operatora Bite abonentu skaits septembrī sasniedzis 500 000 klientu – šobrīd katrs ceturtais Latvijas iedzīvotājs izmanto Bites pakalpojumus. Īpaši strauji klientu pieaugums novērots tieši pēdējā gada laikā. Lai izteiktu pateicību par uzticību, Bites darbinieki un domubiedri saviem klientiem veltījuši īpašu dziesmu “500 000 Paldies!”

    Kristīne Britāne, Bite komercdirektore: “Šajos deviņos gados, kopš esam Latvijas tirgū, vienmēr esam centušies mainīt mobilo sakaru tirgu, lai tas nāktu klientam par labu. Darbojoties nozarē, redzējām veidus, kādos klienti pārmaksā, nesaprotot pakalpojumus, līgumus un nosacījumus. Tas radīja neuzticību mobilo sakaru operatoriem un mēs nolēmām to mainīt. Piemēram, līdz ar tehnoloģiju attīstību, šobrīd aktuāls ir mobilais internets un tā pakalpojumi. Tādēļ parādījām klientiem, ka ir iespējams mobilā interneta patēriņam sekot līdzi telefona ekrānā ar Megaprieku kontroles rīku. Arī tarifu izveidē domājam par to, lai tas būtu atbilstošs klientu vajadzībām. Tādēļ piedāvājam tarifu plānu Piektdiena, kurā iekļauts 1GB interneta, savukārt populāras aplikācijas iespējams lietot, neuztraucoties par iztērētajiem megabaitiem. Mēs sakām Paldies visiem saviem klientiem par iedvesmu mainīt mobilo sakaru tirgu un mēs no sirds centīsimies arī turpmāk būt draudzīgi un pretimnākoši.”

    Pateicībā par kopā būšanu un sveicot 500 000 lietotāju, Bites darbinieki un domubiedri sagatavojuši īpašu muzikālu sveicienu – “500 000 Paldies!”.

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=qC7XF-SycWw]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    kristaps
    26.09.2014 19:11

    Dziesmas vietā labāk būtu iepriecinājuši šo pusmiljonu lietotaju ar ‘4G’ plāniem! Noteikti būtu labāk! Man tā dziesma ne silts ne auksts!

    Agate
    26.09.2014 20:58
    Reply to  kristaps

    Ņirgājies? Uzņemumam, kas strādā ar “-” bilanci var būt plāni uz 4G? :-D

    Best pick
    27.09.2014 12:07

    Man nav nekāda interese iekš 4G, tāpēc varu mierīgi dzīvot iekš Bites, pie kam viņi mani pārpirka no tele2, kas tiešām bija nokaitinājis ar bezsakarīgo apkalpošanas servisu, kas reaģē tik, ja twiterī skaļi pasūdzies. Smieklīgākais bija, piesakot maksas pakalpojumu T2 aizmirst un tēlo, ka nekas nav bijis. Ar biti patreiz vis forši un palikšu arī, kad beigsies bezmaksas pusgads. Patīk arī manabite.lv

    Bet tiek kam interesē 4G Latvijā nav citu variantu, kā pārmaksāt par pakalpojumu un iet uz lmt, tiem infrastruktūra ir kvalitatīva un patreiz labākā LV

    davfreim
    27.09.2014 14:08
    Reply to  Best pick

    Lietoju LMT un neko nepārmaksāju, maksāju par kvalitatīvu 4G internetu nepilnus 10Eur mēnesī par 10GB un esmu ļoti apmierināts.

    Sheeva
    29.09.2014 20:57
    Reply to  davfreim

    Pag kaa maksaa tikai par internetu??? vaia rii klaat naak veel sarunas un SMS…
    Ja izmanto mobiilo internetu – tad taa arii saki…

    Reklāma