Web Analytics
More
    Reklāma

    Infogr.am datu vizualizāciju papildina ar koplietošanas funkcionalitāti

    Jaunākie raksti

    “Infogr.am”, pasaulē populārākais datu vizualizācijas un infografiku izstrādes rīks, ir papildinājis savu produktu ar tiešsaistes (on-line) koplietošanas funkcionalitāti – “Infogr.am komandām” jeb Infogr.am For Teams. Īpaši piemērota šī funkcionalitāte būs medijiem un lieliem uzņēmumiem. Infogr.am reģistrētie lietotāji varēs savā starpā dalīties ar datu vizualizācijām. Infografikas varēs izstrādāt un papildināt vairāki cilvēki vienlaikus, un viss radītais saturs tiks saglabāts uzņēmuma kontā. Tas Infogr.am lietošanu padarīs vēl ērtāku un efektīvāku.

    “Iecere par koplietošanas funkcionalitāti radās nekur citur kā ziņu redakcijā, bet ziņu redakcija bez komandas darba ir nekas,” par idejas pirmsākumiem stāsta Infogr.am vadītājs un dibinātājs Uldis Leiterts, “Mēs redzam, ka pie Infogr.am datu vizualizācijām strādā komandas visdažadākajās organizācijās – masu medijos, biznesa korporācijās, nevalstiskajā sektorā, izglītības iestādēs. Mūsu mērķis ir pilnveidot Infogr.am servisu un pakalpojumu iespējas lielajām organizācijām, tāpēc jaunā koplietošanas funkcionalitāte Infogr.am For Teams ir liels solis šajā virzienā.”

    Reklāma

    Infogr.am For Teams būs pieejams “Infogram’s Pro” un “White Label” pakalpojumu lietotājiem. Tas lietotājiem dos iespēju piekļūt koplietotām datu vizualizācijām un infografiku vēsturei, kas ievērojami uzlabos organizāciju komandu darbu un efektivitāti, kā arī kontroli pār radīto saturu. Savukārt koplietotiem Infogr.am kontiem tiks piešķirtas atlaides, kas jauno pakalpojumu padarīs pievilcīgu arī lielākām organizācijām.

    “Mūsu klienti, jo īpaši mediji, ir izrādījuši interesi par iespēju veidot infografikas komandās, piedaloties vairākiem cilvēkiem. Nereti vienā uzņēmumā ir vairāki, pat virs 10, Infogram lietotāji, kuri līdz šim radīja saturu savu kontu ietvaros. Tagad to ir iespējams apvienot vienā komandu kontā. Tas nodrošina efektīvāku darbu, kā arī uzņēmuma kontroli pār radīto saturu, kas ir īpaši aktuāli, ja kāds darbinieks dodas atvaļinājumā vai maina darbavietu. Mums ir prieks, ka beidzot ko tādu varam piedāvāt,” skaidro Infogr.am pārdošanas vadītājs Lauris Lietavietis,“ Infogr.am klientu vidū pašlaik ir tādas pazīstamas kompānijas kā Huffington Post, The Verge, Euronews, Al Jazeera, uc.”

    Vairāk par pakalpojumu: Infogr.am pakalpojumi un cenas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma