Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Power Sharing kabelis enerģijas izvilināšanai no citas ierīces

    Jaunākie raksti

    Viedierīču akumulatoru spējas sāk kļūt par īstu izaicinājumu ražotājiem, tāpēc katrs ķeras pie kādas idejas, lai attaisnotu ne pārāk ietilpīgu vai veiktspējai neatbilstošu akumulatoru izvēli. Motorola jaunajam Moto X izveidojusi Power Pack ārējo akumulatoru/uzlādes ierīci. Arī Samsung pieķēries enerģijas pārnešanai no vienas ierīces uz otru.

    Power Sharing kabelis nav nekāds unikālais izgudrojums, bet iepriekš šāda veida risinājums nav manīts viedierīcēs. Kā jau nosaukums liecina, Power Sharing kabelis ļauj no vienas ierīces nodot enerģiju citai. Protams, šādai ierīce-kabelis-ierīce shēmai ir savas nianses. Ar viedpulksteni nevarēsi uzlādēt Galaxy Note 3. Bet kāpēc lai to nepaveiktu pretējā virzienā?

    Reklāma

    Minētais “virziens” tiek regulēts ar speciālu Power Sharing aplikāciju, kas pieejama Google Play veikalā. Aplikācija ļauj noteikt atdodamās enerģijas apjomu. Pats Power Sharing kabelis maksā 20 dolārus, par šādu cenu var iegādāties ne pārāk ietilpīgu pārnēsājamu viedtālruņu un planšetdatoru uzlādes ierīci ar aptuveni 2000 mAh akumulatoru.

    Viena kabelīša apkārt nēsāšana būtu ērtāka, bet tāpat ir nepieciešama vēl arī viena papildus ierīce ar uzlādētu akumulatoru.

    01_EP-SG900UBE_001_white_Standard_Online_P_600
    Power Sharing kabelis
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    24.09.2014 12:53

    Daudz interesantāks būtu kabelis, kas elektrības “iegūtu” no telpā esošajiem 220V vadiem :)

    Reklāma