Web Analytics
More
    Reklāma

    Bitcoin cena kāpj pēc kļūšanas par PayPal maksāšanas valūtu

    Jaunākie raksti

    Interneta norēķinu sistēma PayPal savam apkalpojamo valūtu klāstam pievienojusi kriptovalūtu Bitcoin, lai būtu iespējams ērtāk norēķināties arī ar šo maksāšanas līdzekli. Neieinteresētai personai Bitcoin ir tumša bilde, jo kriptovalūtas iegūšanai un uzglabāšanai ir jāveic specifiskas darbības, turklāt Bitcoin pielietojums saistās ar nelegālām darbībām. PayPal kļuvis par Bitcoin grūdienu, to tagad norēķinos varēs izmantot pircēji un pārdevēji, kā arī kriptovalūta kļuvusi ievērojami vērtīgāka uzreiz pēc paziņojuma.

    Pagaidām PayPal integrācija ir uzskatāma par minimālu, jo PayPal nepieļauj Bitcoin uzglabāšanu. Ar PayPal būs tikai ērtāk norēķināties ar pārdevēju. Šobrīd PayPal kopā ar Bitcoin darbojas tikai ASV teritorijā. PayPal paziņojis, ka negrasās nekad nākotnē nodarboties ar Bitcoin uzglabāšanu, tas neesot viņu bizness.

    Reklāma

    Sadarbība ar PayPal nodrošinās vēl lielāku Bitcoin apgrozību tīmeklī. Daži analītiķi norādījuši, ka kriptovalūtas izmantošana ikdienas tēriņiem var novest pie pretēja efekta un Bitcoin, iespējams, sāks atkal zaudēt savu vērtību.

    screen-shot-2014-09-23-at-11-27-34-am
    Bitcoin cena no 22. uz 23. septembri
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Boris
    24.09.2014 12:26

    Cik tad ir, tik tukša ziņa :-(

    Persona
    24.09.2014 14:46

    “Neieinteresētai personai Bitcoin ir tumša bilde” – tad varbūt, lai ir mazliet saturisks raksts, var plašāk izvērst rakstu par kriptovalūtu, lai personai, kas nav interesejusies, ir uztverama šī ziņa pilnībā. Ja tomēr pastāv uzskats – ja interesē, tad meklē informāciju pats, tad portālam kā tādam, manuprāt, nav liela jēga, jo šobrīd izskatās, ka raksts ir tikai raksta pēc.

    Reklāma