Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy S5 un Note 4 līdz gada beigām iegūšot Android L

    Jaunākie raksti

    Vēl pirms Android L iznākšanas tiek baumots, ka Samsung gatavojas pēc iespējas veiklāk savus šī gada flagmaņus aplaimot ar jaunāko Android versiju. Iespējams, ka Android L no Google varam gaidīt oktobra beigās vai novembrī, bet Samsung atliks mēnesis vai pusotrs, lai to piegādātu Galaxy S5 un Galaxy Note 4 īpašniekiem.

    Samsung pielāgojumi un sarežģītā TouchWiz saskarne parasti no ražotāja prasa garus mēnešus, līdz jaunāka Android versija nonāk pie lietotājiem. Iespējams, ka Samsung ir kaut kādā mērā plānojis atraut TouchWiz saskarni no Android, tādējādi atvieglojot jauninājumu iznākšanu.

    Reklāma

    Android L būs milzīgs lēciens mobilajai operētājsistēmai. Pirmkārt jau notiks pilnīga pāreja no Dalvik uz ART lietotņu izpildes vidi. Android L piedāvās uzlabotu akumulatora taupību, 64-bitu atbalstu un tīra Android saskarnes izmaiņas. Tās gan mēs Samsung produktos nemanīsim, jo Samsung pat pogas izmanto ne tā kā Google rāda savos Nexus modeļos.

    Cerams, ka drīzumā Samsung un citi ražotāji pievienosies Motorola, jo Moto X un Moto G tiek nodrošināti ātra jauninājumu saņemšana tikai vienas nianses dēļ – Motorola savus servisus piedāvā kā atsevišķas aplikācijas. Attiecīgi ražotājs var jaunināt operētājsistēmu neatkarīgi no papildus servisiem. Līdzīgi darbojas arī HTC, kas palēnām visas savas papildus iespējas pārveido kā atsevišķas aplikācijas, kas pieejamas Google Play veikalā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma