Web Analytics
More
    Reklāma

    Pebble viedpulksteņi saņem iOS 8 atbalstu, spēj parādīt Emoji smaidiņus un kompasu

    Jaunākie raksti

    Pagaidām populārākais viedpulkstenis Pebble nesen saņēma trīs jaunas košas krāsas un tagad tā radītāji ar ierīces programmatūras (firmware) 2.5 atjauninājumu ir iestrādājuši iOS 8 ierīču atbalstu. Ko tas mums dod? Tagad notīrot paziņojumu no pulksteņa, tas pazudīs arī no iOS paziņojumu centra (Notification Center). Android ierīču lietotājiem šāda funkcija vēl jāpagaida, Pebble autori pie tās strādā.

    Photo.Dismissal-Flow-1024x683

    Reklāma

    Līdz ar šo pulksteņa programmatūras versiju, aktivizēts tā magnetometrs, kas ļauj uz pulksteņa darbināt kompasa un navigācijas aplikācijas. Magnetometra informāciju savās aplikācijās var iestrādāt arī trešo pušu izstrādātāji izmantojot Pebble SDK. Jau tagad uz saviem pulksteņiem varam uzstādīt kompasa aplikāciju vai vienkāršu navigācijas aplikāciju, kas uz pulksteņa rādīs virzienu līdz intereses punktiem.

    Photo.Compass-1024x591

    Jaunākajā Pebble programmatūras versijā ir iestrādāts arī Emoji smaidiņu atbalsts, tagad tie tiks attēloti visos paziņojumus. Ir atgriezies arī smieklīgais Domo ciparnīcas dizains. Lai atjaunotu savu Pebble, jāatver pulksteņa aplikācija telefonā.

    AvotsPebble
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma