Web Analytics
More
    Reklāma

    Līdz septembra beigām Microsoft OneDrive mākoņservisā 30 GB vietas par velti

    Jaunākie raksti

    Šonedēļ Apple uzsāka izplatīt mobilās operētājsistēmas iOS jaunāko versiju un daļa iPhone un iPad ierīču lietotāju ziņo par to, ka šo atjauninājumu nav iespējams uzstādīt, jo ierīcē nepietiek brīvas vietas. No savas pieredzes varu ieteikt atjaunot ierīces izmantojot iTunes programmu. Šādā gadījumā mums nebūs jādzēš laukā dati no telefona vai planšetdatora, jo iTunes tos prātīgi saglabās uz datora.

    Apple problēmas nav gājušas secen vērīgajiem Microsoft darbiniekiem un tās tikušas izmantotas, lai popularizētu OneDrive mākoņservisu, kas ir otrais populārākais Kursors.lv lasītāju datu uzglabāšanas mākoņserviss. Līdz pat septembra beigām visi, kas izmanto OneDrive mobilās aplikācijas fotogrāfiju automātiskās augšupielādes funkciju tiks pie 15 GB bezmaksas vietas iepriekšējo 3 GB vietā. Nemainīgs paliek bāzes bezmaksas vietas apjoms – 15 GB. Tātad, šomēnes ikviens OneDrive lietotājs var tikt pie 30 GB bezmaksas vietas. Šī kampaņa attiecas ne tikai uz iOS ierīču lietotājiem, bet arī Android un Windows Phone ierīču lietotājiem. Ja esi aktivizējies fotogrāfiju automātisku augšupielādi, tad Microsoft 15 GB bezmaksas vietu piešķirs automātiski.

    Reklāma

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Petersilis
    21.09.2014 21:15

    Atvainojiet, ka ne pa tēmu, bet man ir viens jautājums. Vai garantijas servisā tiks mainīts ieplīsis ekrāns?

    ES
    22.09.2014 08:52
    Reply to  Petersilis

    100% ka nē!

    22.09.2014 08:54
    Reply to  ES

    Jā, es arī īsti nevaru iedomāties kaut cik ticamu situāciju, kad saplēsts ekrāns varētu būt iemesls garantijas remontam. Protams, var gadīties, ka tas ir ražotāja vainas dēļ, bet par šādiem gadījumiem es neesmu dzirdējis gandrīz necik.

    Uģis Auzukalns
    22.09.2014 21:49

    Pēc septembra arī būs pieejami 30 GB? Vai atkal būs tikai tie 15 GB?

    22.09.2014 22:02

    Es domāju, ka paliks visi 30 GB.

    Reklāma