Web Analytics
More
    Reklāma

    Intel un Fossil apvieno spēkus Android Wear pulksteņa izvedei

    Jaunākie raksti

    Procesoru ražotājs Intel un modes aksesuāru ražotājs Fossil apvienojušies, lai izveidotu stilīgu un funkcionālu viedpulksteni. Tiek norādīts, ka Android Wear pulkstenis nebūs vienīgais šīs savienības veikums, bet varam gaidīt vēl ko interesantu un kvalitatīvi nostrādātu no abiem gigantiem. Tiesa, šobrīd pieejamais Android Wear klāsts ir vizuāli visai raibs, bet Moto 360 būtu vienīgais, kas saucams par pievilcīgu.

    Fossil Group un Intel šo savienību komentē kā iespēju sastrādāties diviem dažādās sfērās strādājošiem uzņēmumiem, kas kopīgiem spēkiem izveidos nēsājamu tehnoloģiju, kādu vēl neviens nav iedomājies izveidot. Dzīvesstila un modes grands Fossil norādīs Intel tehnoloģiju ekspertiem par vēlamajām formām un materiāliem. Intel nāksies izveidot lielisku tehnoloģiju Android Wear apkalpošanai.

    Reklāma

    Iespējams, ka tieši šāda apvienošanās ir nepieciešama nelielajā Android Wear pasaulē. Tā sniegs nepieciešamo grūdienu citiem ražotājiem, lai arī tie padomā par paša pulksteņa lietotāja vajadzībām, viedās ierīces izskatu, uzbūvi un materiāliem, nevis kārtējo reizi ievieš neskaitāmus un nevienam nevajadzīgus iespēju labirintus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma