Web Analytics
More
    Reklāma

    Google 2.0 būvēs pilsētas un lidostas

    Jaunākie raksti

    It kā ar pašbraucošiem auto un internetu gaisa balonos nebūtu gana, tagad Google grasās savu biznesu un idejas ietērpt pavisam interesentā formā. Google izpilddirektors Lerijs Peidžs (Larry Page) uzsācis Google 2.0 projektu jau pirms vairākiem gadiem. Google 2.0 ietvaros ir plānots veidot dažādus ikdienu atvieglojošus produktus un procesus, tos ievietojot pašas Google celtā pilsētā.

    Google 2.0 plāno izveidot arī mūsdienu steigai piemērotāku lidostas modeli. Lai to visu panāktu, Peidžs uzsācis Google Y projektu grupu. Google Y ir plānota vēl ilgtspējīgāka, nekā šobrīd aktuālais Sergeja Brina (Sergey Brin) Google X projekts.

    Reklāma

    Google 2.0 ar Google Y nav uzskatāms par komerciālu projektu, tas drīzāk ir lielu puiku spēļlaukums, kur palaist savas autonomās mašīnītes un izplānot ideālu transporta tīklu gan pa zemi, gan pa gaisu.

    Šī paša Google 2.0 ietvaros ir arī piezemētākas idejas, piemēram, cilvēka atrašanās vietas noteikšana, kurai būtu jābūt ar dažu centimetru precizitāti. Gluži kā Apple iBeacon, tikai vēl precīzāk. Lerijs Peidžs plāno uzlabot drošību, aizstājot rakstītas paroles ar biometriskiem nolasījumiem kaut vai no kāda viedā pulksteņa apakšdaļas, kas saskaras ar cilvēka ādu.

    Ko nevar paveikt ar naudu, to var izdarīt ar lielu naudu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma