Web Analytics
More
    Reklāma

    My Go Gofone GF47W – visticamāk pirmais viedtālrunis ar vienkārši Windows OS

    Jaunākie raksti

    Kā var secināt pēc tās informācijas, kura parādās arvien lielākā skaitā, un dažādās vietās, kompānija Microsoft tiešām ir nolēmusi visus savus OS produktus apvienot zem viena jumta, un dot tiem kopējo nosaukumu – Windows. Uz to samērā tieši norāda mazināmas britu firmas My Go lapa, kurā parādīts gaidāmais viedtālrunis GoFone GF47W. Lapa paredzēta „iekšējai lietošanai”, taču būtiskais tajā ir viedtālruņa attēls, kura redzams tikai Windows logotips. Un nekādu Windows Phone. Šis vārdu salikums tiek tikai pieminēts tekstā ar maziem burtiņiem, un saistībā ar OS.

    Pats viedtālrunis ir ar 4,7 collu diagonāles IPS ekrānu, kura izšķirtspēja 1280 x 720, četrkodolu Qualcomm Snapdragon 200 procesoru, 1 GB operatīvo un 8 GB pastāvīgo atmiņu. Ir divas kameras, 2 un 8 megapikseļu, kā arī divu SIM karšu atbalsts. Aparāta svars 95 grami, bet korpusa biezums 7,2 mm.

    Reklāma

    Izskatās, ka aparāts jau ir pilnībā gatavs, un saražots pietiekamā skaitā, un tagad kompānija tikai gaida no Microsoft puses „starta šāvienu”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma