Web Analytics
More
    Reklāma

    Motorola gadījās nedaudz samuldēt par Moto 360 akumulatora ietilpību

    Jaunākie raksti

    Vakar iFixit esot izjaucis Motorola Moto 360 viedo pulksteni, kas ieguvis 3 no 10 ballēm remontēšanas viegluma kategorijā. iFixit konstatēja, ka Motorola Moto 360 uz akumulatora nez kāpēc norādītas vien 300 mAh, kaut gan Motorola sniegtajā tehniskajā specifikācijā minētas 320 mAh. Lai arī atšķirība ir nelieta, tomēr jau tā švakais Moto 360 akumulators ir kļuvis vēl nespējīgāks.

    Motorola ir sniegusi atbildi uz šo pārmetumu norādot, ka uz akumulatoriem pieņemts rakstīt divus parametrus – minimālo un tipisko akumulatora ietilpīgu. 300 mAh ir minimālā Moto 360 akumulatora ietilpība, bet otra esot izpalikusi, jo vienkārši nav pietikusi vieta uzdrukai uz akumulatora.

    Reklāma

    Motorola atvainojusies par pārpratumu. Jāatzīst, ka šāda “aizmirsās uzdrukāt” stratēģija ir diezgan diskutabla un nenes labu vārdu par Motorola pasaulei. Akumulatoru darbības laiki un ietilpības ir pēdējos gados ļoti aktuāla tematika, jo ierīces kļūst arvien prasīgākas, ātrākas, bet akumulatoru tehnoloģijas klibo tālu nopakaļ šodienas vēlamajiem izmēriem un spējām. Ik pa laikam dzirdam, ka ir uzlabota litija akumulatoru darbība, bet tuvākajos gados vēl nevaram gaidīt tos savās viedierīcēs ražošanas dārdzības dēļ.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andris_Photo
    10.09.2014 14:54

    motorola razr i – arī rakstīts 2000, izjaucot telefonu uz baterejas ir uzraksts 1900, bet noņemot nost apvalka uzlīmi 1850… un tur gan vieta būtu pietikusi kur uzrakstīt…

    Reklāma