Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows Phone ASV tirgū sasniedz savu vēsturisko maksimumu

    Jaunākie raksti

    Kā ziņo analītisko pētījumu aģentūra ComScore, tad Windows Phone viedtālruņi ASV tirgū ir ieņēmuši līdz šim neredzēti lielu tirgus daļu. Saprotams, ka salīdzinot ar Android vai iPhone šie 3,6% ir niecība, bet līdz šim tas WP vēl nebija izdevies. Un tas ir jauns rekords.

    Visticamāk šādu rezultātu sasniegšanā ir piedalījies jaunais budžeta klases aparāts Nokia Lumia 635, kurš tiek piedāvāts par ļoti demokrātisku cenu, un arī tas, ka Lumia 520 ir pamatīgi kritusies cena. Ja nesen ASV WP aparātus lietoja aptuveni 6 miljoni cilvēku, tad pēdējo trīs mēnešu laikā to skaits ir pieaudzis par 300 tūkstošiem.

    Reklāma

    Patiesībā WP pašos iesākumos jau bija šie 3,6%, taču toreiz viedtālruņu skaits bija daudz mazāks, tie bija WP7 aparāti, un divus gadus atpakaļ. Pagaidām WP iet kā pa viļņiem, un ņemot vērā to, ka drīz sāksies amerikāņu nacionālā izprieca, jaunu iPhone iegāde, ļoti iespējams, ka skaitļi atkal mainīsies.

    WPmarketshare

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    09.09.2014 15:55

    Tas, ka ir apsteigts Blackberry jau vien ir sasniegums, bet ar to, ka lietotāju skaits ir palielinājis par 0.3 procentiem..pēc tā, kā MS cenšas, tas izskatās smieklīgi maz

    Reklāma