Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung SM-A500 būs pirmais metālā tērptais ražotāja viedtālruņa modelis

    Jaunākie raksti

    Tiek baumots, ka drīzumā Samsung grasās prezentēt SM-A500 viedtālruņa modeli, kas pamatā būs Samsung Galaxy Alpha, bet saņems jau pamatīgāku metāla apdari korpusam. Bezvārda Samsung SM-A500 viedtālrunis jau manīts Bluetooth SIG un GFXBench mājas lapu saturā.

    Avots pagaidām nespēj pateikt, vai Samsung SM-A500 tiešām iegūs metāla aizmugures vāku, vai arī tas būs metāla pakaļdarinājums, kādu šobrīd var ieraudzīt LG G3 viedtālrunī.

    Reklāma

    Samsung SM-A500 viedtālrunis saņems 5 collu 720p izšķirtspējas (ap 293 ppi, kas ir salīdzinoši maz) Super AMOLED ekrānu un ne pārāk veiklo Snapdragon 400 četru kodolu procesoru, kāds sastopams vairumā šī gada “mini” modeļu.

    Viedtālruņa aizmugurē būs 8 megapikseļu kamera, bet priekšā – piecu. Baumu avots norāda, ka viedtālrunis saņems hibrīdu divi-vienā microSD un nanoSIM pieslēgvietu. Abas kartes būs paslēptas vienā atverē. Samsung SM-A500 viedtālrunis neiegūs ne pirkstu nospiedumu lasītāju, ne arī ūdens noturību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ashley
    09.09.2014 14:34

    Nu nekādi nevar atbrīvoties no tās pretīgās, aizvēsturiskās menu pogas.

    Kaspars
    09.09.2014 21:49

    dīvains gājiens – novecojušus dzelžus ielikt metāla korpusā! Domāts cilvēkim, kas grib pazīmēties (šoreiz iezīmēties) un aparāta funcijas izmanto ļoti minimāli.

    cits
    18.09.2014 13:14

    Neizprotams solis, bet mani tāds nepārsteidz. Atceros savulaik Samsung Wave, lielisks korpuss, bet nelietojama OS. Tāpat Galaxy Alpha tagad, korpuss, salīdzinot ar citiem Samsung, ir ļoti labs, bet kas tur iekšā? Nu labi, 20nm procesors, bet kāda velna pēc tāpēc jāliek mazas ietilpības baterija? Kāpēc izņemt SD karšu atbalstu, kas vispār, manā skatījumā, ir viens no galvenajiem trumpjiem pār Apple. Un cena arī, nekāda saldā, iPhone 6 16GB līmenī.

    Reklāma