Web Analytics
More
    Reklāma

    Disconnect atgriežas Google Play ar pretizsekošanas iespējām

    Jaunākie raksti

    Internets vairs sen nav anonīms, milzīgi resursi tiek ieguldīti, lai izsekotu lietotāju darbības internetā (tracking network) un pēcāk piedāvātu konkrētam lietotājam paredzētas reklāmas. Iespējams, ka tā ir maksa par zināma mēra bezmaksas saturu internetā, bet tiem, kuri nepiekrīt šai idejai, ir izstrādāta Disconnect aplikācija Android ierīcēm.

    Disconnect izmanto Android iebūvēto VPN (latviski – Virtuālais privātais tīkls), lai atslēgtu reklāmu sekošanas iespējas un arī citas nevēlamas darbības. Disconnect pats nav VPN, tas nepārcels lietotāja nosūtīto saturu caur citiem serveriem. Disconnect tikai apmuļķos reklāmas.

    Reklāma

    Iepriekš Disconnect tika izņemts no Google Play veikala, jo tā nosacījumi neļauj tieši bloķēt reklāmu saturu. Toties tagad Disconnect ar reklāmām tiek itin labi galā ārpus Play veikala noteikumos iekļautajiem standartiem.

    Disconnect iestatīšana ir pilnībā automātiska, bet bezmaksas versijai ir pamatīgi datu apjoma ierobežojumi.

    Disconnect 004 Disconnect 003 Disconnect 002Disconnect 007 Disconnect 001 Disconnect 006

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš Stankevičs
    09.09.2014 11:59

    Teikšu godīgi… ķepu ļepu raksts!
    Pēdējā frāze nogalina, jo pasaka kaut ko, bet nepasaka neko un man kā lasītāju dzen uz Google Play meklēt cik tad ir reālais ierobežojums. Diemžēl arī tur es neatrodu savu atbildi, kā arī izstrādātāja mājas lapā ne čiku ne grabu pirmajā minūtē neko neatrodu… tad nu nācās uzinstalēt un secināt, ka bezmaksas pilnīgi nelietojams, jo piedāvā vien 256 MB bezmaksas trafiku cair viņu VPN.
    Protams, ja būtu minētas cenas, tad arī būtu ļoti jauki, jo beigās atkal uzinsatlējot pašam un testējot secināju,ka 2,32 EUR/mēn vai 23.16 EUR/gadā ir unlimited trafikam!

    Es teiktu, ka viens no kārtējiem rakstiem šeit, kas runā par ko, bet īsti nepaska neko… bez maz tapis vien tāpēc, lai būtu bloga saturs, attiecīgi dzītu lietotājus lasīt atkal kārtējo jaunumu par neko un lapa plestos plašumā pēc lietotāju apmeklējumiem.

    Pacenšamies taču padarīt saturu lasāmu un attiecīgi vērtīgāku apmeklētājam!

    arvix
    09.09.2014 12:59

    pilnīgi izņēmi vārdus no mutes :) jo man pirmais jāutājums izlasot rakstu bija… e a cik ir bezmaksas apjoms?? :) par laimi Tu to uzrakstīji un man nevajadzēja dzīties uz Google Play :D Paldies

    Mārtiņš Stankevičs
    09.09.2014 13:02
    Reply to  arvix

    Ņem par labu! :) Pie tam… :) Cik nu izmēģināju, tad te arī nav minēta viena nianse… Ka tāds serviss, kā WhatsApp arī ne visai labi darbojas ja ir palaist VPNs

    arvix
    09.09.2014 13:07

    Pie tam, ja es pareizi sapratu programmas darbibu, tad reklāmas jau nekur nepazudīs, tikai LV saturam domātie googleAds tiks nomainītu uz kādiem citiem (teiksim ASV un ne personalizētajiem).. Kāds ieguvums? Google tevi neizspiegos? Muļķības, ja jau tu lieto Androidu, Chromi un google vienalga viņi ievāc ziņas par tevi.. esmu ar to samierinājies un pārāk sāpīgi to neuztveru, ja gribās paslēpties tad ir kaudze citu aplikāciju ar kurām to izdarīt piem. Tor…

    Reklāma