Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC viedpulksteni varam tik drīz nesagaidīt

    Jaunākie raksti

    IFA 2014 laikā tika demonstrēti vairāki viedpulksteņi, vēl tiek kaut kas gaidīts no Apple jau šonedēļ, bet par HTC viedo pulksteni baumas ir pieklusušas. Pocket-Lint ziņo, ka HTC šobrīd nolēmis neizstrādāt savu viedo pulksteni, jo tā izveide maksā bargu naudu, kā arī zudis “wow faktors”. Visticamāk, no HTC nekādu nēsājamo viedierīču klāstu mums tik drīz nesagaidīt, uzņēmums esot pulksteņa izveides plānus atcēlis uz nenoteiktu laiku.

    Android Wear spožums un posts ir tā vienveidība. No vienas puses tas ir labi, jo viedie pulksteņi saņems laicīgus jauninājumus. No otras puses – funkcionāli tie visi ir pārāk vienādi, balstīt uz Google Now ideju, kas daudzviet pasaulē strādā tikai daļēji. Piemēram, LG G Watch R un Motorola Moto 360 nav pārāk dažādi, to funkcionālās atšķirības ir minimālas. HTC nolēmis, ka Android Wear vismaz šobrīd nepiedāvā iespēju atšķirties no citiem ražotājiem, kas HTC-prāt nav pieņemami.

    Reklāma

    Iepriekš tika ziņots, ka HTC varētu aizņemties un pārstrādāt Qualcomm Toq viedo pulksteni, kas izmanto Mirasol ekrānu labākai redzamībai tiešā saules gaismā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ashley
    08.09.2014 13:02

    Win arī ir vienāds, tas nevienam netraucē ražot kompjus :)

    Reklāma