Web Analytics
More
    Reklāma

    “Lielvārds” iepazīstina ar jaunāko digitālās bibliotēkas risinājumu – ldb.lv

    Jaunākie raksti

    Lielvārds Digitālā bibliotēka (ldb.lv) 3.0 par 1,49 eiro mēnesī saviem lietotājiem piedāvā iegūt tūkstošiem obligātā mācību satura tēmas, kas apkopotas digitālās mācību grāmatās no pirmskolas līdz pat 12. klasei. ldb.lv risinājums pieejams gan datoros, gan planšetdatoros, gan arī viedtālruņos. Turklāt jaunākā ldb.lv versija piedāvā arī meklētāja funkcija, kas, ievadot interesējošo atslēgvārdu, acumirklī uzrāda visus avotus, kuros par to atrodama informācija.

    “Stundās jau sen vairs neapgūst grāmatu, bet gan mācību tēmu. Turklāt satura pieejamība digitālā formā ir ikdiena teju ikvienā jomā. Tāpēc jau otro gadu intensīvi attīstam “Lielvārds” Digitālo bibliotēku un esam gandarīti par vairāk nekā 7000 lietotājiem, kas ikdienas mācību procesā jau šobrīd izmanto mūsu radītos digitālos produktus. Paredzam, ka līdz ar ieviestajiem jauninājumiem, šajā mācību gadā lietotāju skaits strauji augs,” uzsver Aivars Gribusts, izglītības uzņēmuma “Lielvārds” valdes priekšsēdētājs.

    Reklāma

    ldb.lv pieejamas visas izglītības uzņēmuma “Lielvārds” digitālas mācību grāmatas latviešu valodā, matemātikā un dabaszinībās. Lai sāktu lietot ldb.lv aplikāciju, nepieciešams tai pieslēgties ar e-klases pasi vai kādu jau sev eksistējošu sociālo tīklu draugiem.lv, Facebook kontu, vai arī izmantojot īpašu ldb.lv bezmaksas reģistrācijas kontu.

    Kā rāda vadošās pasaules izglītības jomas tendences, prasmīgi veidots digitāls mācību saturs un tehnoloģijās balstīti mācību stundu scenāriji ir efektīvākais veids kā panākt skolēnu motivāciju mācīties un gūt arvien labākus sasniegumus mācībās, attīstot tādu prasmju kopumu kā mācīšanos darot, spēju sadarboties, komunicēt, būt radošiem, tolerantiem, atvērtiem pārmaiņām, viediem tehnoloģiju lietošanā, kā arī orientēties daudzekrānu digitālajās vidēs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma