Web Analytics
More
    Reklāma

    Opera Mini interneta pārlūks beidzot būs pieejams arī Windows Phone lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Gaumes ir dažādas, taču daudzi jo daudzi mobilo telefonu lietotāji atzīst, ka Opera interneta pārlūks ir viens no labākajiem, kāds telefoniem radīts. Jau ilgu laiku tas ir pieejams, gan parasto telefonu, gan arī iOS un Android viedtālruņu īpašniekiem. Līdz šim apdalīti jutās Windows Phone operētājsistēmas lietotāji. Taču nupat Opera pārlūka izstrādātāji nolēmuši to labot. Opera pārlūka mājas lapā ir pieejama iespēja reģistrēties kā gaidāmā Opera Mini pārlūka WP videi beta versijas testētājiem.

    Pagaidām gan nav zināms uz kādas platformas strādās jaunā Opera Mini versija. Vismaz līdz šim visi WP videi pieejamie pārlūki ir bijuši tikai modificētas Internet Explorer versijas. Cerēsim, ka gadījumā ar Opera tā būs viņu pašu radītā platforma, kura ļaus radīt reālu konkurenci WP vidē starp pārlūkiem. Ja vēlaties pieteikties Opera Mini beta testēšanai, to var izdarīt reģistrējoties šeit.

    Reklāma

    AvotsOpera
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    asas
    05.09.2014 09:12

    Nu, uz Symbian, vecajā windows, uz Androida un iOS lietoju, līdz Opera Mini izdomāja pārbūvēt pilnībā visu platformu kādu pusgadu atpakaļ. Sačakarēja visu totāli. Redzu, ka One column ir atgriezies, tomēr neesmu saņēmies pie viņiem atgriezties, jo pagaidām mocos ar iOs safari, kam nav One column atbalsts, lapas pie atvēršanas automātiski pārlādējas uc trūkumi

    Nettwerk
    10.09.2014 12:18

    Sodien sanjeemu epastu ka Opera Mini beta gatavs lejupielaadei. :)

    Reklāma