Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Enterprise turpmāk sauks par Google for Work

    Jaunākie raksti

    Jau desmit gadus Google savus pakalpojumus un servisus piedāvā arī uzņēmumiem. Viss sākās ar uzņēmumu vajadzībām pielāgotu meklēšanu un Gmail e-pasta servisu un gadu gaitā pakalpojumu klāsts tika ievērojami papildināts. Šobrīd Google uzņēmumiem piedāvā Google Apps aplikāciju kopumu, Google Cloud mākoņservisu platformu, Google Maps karšu platformu, Google Search meklētāju, Google Chrome datorus (izlasi HP Pavilion 14 Chromebook apskatu) un Google Business biznesa pakalpojumus, kas ļauj savu uzņēmumu padarīt atrodamu Google pakalpojumos bez maksas.

    Google pakalpojumus izmanto vairāk nekā 5 miljoni uzņēmumu visā pasaulē, šī gada otrajā ceturksnī izglītības iestādēm ir pārdoti jau vairāk nekā 1 miljons Chromebook datoru un 64% Fortune 500 uzņēmumu izmanto Google pakalpojumus.

    Reklāma

    Oficiālais Google blogs ziņo, ka Google Enterprise maina nosaukumu uz Google for Work. Tas ir krietni draudzīgāks nosaukums un labāk atspoguļo Google vēlmi radīt rīkus un pakalpojumus, kas ļauj atvieglot dažādu darbu veikšanu.

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=bTFPSQ7Q0zw]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma