Web Analytics
More
    Reklāma

    BlackBerry 24. septembrī rīko pasākumu, kurā prezentēs kantaino Passport viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Kanādiešu tehnoloģiju ražotājs BlackBerry šobrīd ir vien blāva savas iepriekšējo gadu varenības atblāzma, tomēr vēl kaut kādā mērā ir dzīvs un grasās laist klajā jaunu viedtālruni. Informāciju par nepierastās formas BlackBerry Passport viedtālruni uzņēmums ir iepriekš ne tikai nopludinājis, bet pat skaidrojis kāda jēga no šāda dizaina telefona.

    BlackBerry Passport
    BlackBerry Passport

    BlackBerry Passport 4.5 collu displejs darbojas ar 1440 x 1440 pikseļu izšķirtspēju un būs īpaši noderīgs cilvēkiem, kas savu mobilo ierīci vēlas izmantot darbu veikšanai. Pētījumos ir noskaidrots, ka tipiskas grāmatas rindā satilpst vidēji 66 simboli. Tipiskā viedtālrunī vienā rindā satilpst vidēji 40 simboli, bet Passport displejs spēs attēlot vidēji 60 simbolus. Tātad ar šo ierīci būs vieglāka grāmatu lasīšana, tīmekļa pārlūkošana vai dokumentu apstrāde bez liekas ierīces grozīšanas. Jāpiezīmē, ka jaunajam telefonam būs arī fiziska tastatūra, kas joprojām ir uzskatāma par BlackBerry firmas zīmi un trumpi.

    Reklāma

    Baumots, ka telefons darbosies ar 2.2 GHz četrkodolu Snapdragon 800 procesoru ar 3 GB operatīvo atmiņu un tam būs 32 GB iebūvētā atmiņa, 13 megapikseļu kamera un 3450 mAh akumulators. Kā redzam, tīri pieklājīgi un flagmaņa cienīgi tehniskie parametri.

    Oficiālajā BlackBerry blogā publicēta informācija par pasākumu, ko 24. septembrī BlackBerry rīkos vienlaicīgi Toronto, Londonā un Dubaijā. Tie ir reģioni, kur BlackBerry joprojām ir spējis saglabāt kaut kādu ietekmi. Pašā bloga ierakstā gan netiek konkrēti pateikts kas šajā pasākumā tiks prezentēts, tomēr pavadošais teksts “See the bigger picture” liek domāts, ka beidzot ieraudzīsim iepriekš minēto Passport. Lai arī ierīce ir patiešām interesanta un diezgan unikāla, tomēr tai būs jākonkurē ar Samsung, Apple u.c. lielo tehnoloģiju ražotāju šajās nedēļās noprezentētajiem jaunajiem produktiem. Cīņa būs sīva!

    original

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    vilnis salenieks
    04.09.2014 10:13

    izskatās labi, ja tikai varētu iebāzt kabatā

    Reklāma