Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony QX1 varētu viedtālruņu īpašniekus priecēt ar maināmiem objektīviem

    Jaunākie raksti

    Sony QX sērijas divas kameras ir uzskatāmas par zināmu izņēmumu mobilo viedierīču fotogrāfijas lauciņā, tomēr Sony negrasās padoties. Sony Alpha Rumors atklājuši informāciju par Sony QX nākotnes modeli, ko jau paši nodēvējuši par Sony QX1. Koncepts ņemts no QX10 un QX100 viedierīcēm pievienojamām objektīva tipa kamerām, bet QX1 ieviesīs iespēju mainīt objektīvus.

    Sony QX sērija parāda, ka viedtālruni iespējams izmantot kā kameras ekrānu un vadību, bet objektīvs un matrica ir citā korpusā. Jāatzīst, ka Sony QX100 darbība nebija tik veikla, lai apsvērtu šī produkta iegādi, bet Sony ir izlaidis labojumu un tagad QX100 un QX10 strādājot atbilstoši gaidām. Nezinu, neesmu pēc jauninājumu iznākšanas QX sēriju rokās turējis.

    Reklāma

    Sony QX1, visticamāk, saņems E-mount bajoneti, ko jau šobrīd izmanto Sony NEX sērijas bezspoguļu fotokameras, kā arī NEX-VG un NEX-FS video kameras.

    Baumu avots Sony Alpha Rumors norāda, ka Sony QX1 izsludināšana gaidāma rīt kopā ar Xperia Z3 un Xperia Z3 Compact viedtālruņiem.

    image3_zpsa1f737a7

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma