Web Analytics
More
    Reklāma

    Oficiāli izziņots 5.15 mm plāns Android viedtālrunis

    Jaunākie raksti

    Apkārt vien dzirdam par lielo ražotāju mārketinga miljonu stimulētajiem viedtālruņiem IFA 2014 izstādē – par procesoru jaudām, par nežēlīgas izšķirtspējas ekrāniem. Bet arvien retāk dzirdam par viedierīces plānumu, izturību un akumulatora darbības laiku. Vēl arvien ir daži ražotāji, kas pieturas pie vecākām tradīcijām un viens no tiem ir Gionee, kas cenšas viedtālruni saspiest neticami plānu.

    Gionee ir pietuvojušies 5 mm barjerai. Sākumā pieļāvu, ka šī parametra sasniegšanai varētu būt ziedota akumulatora ietilpība, bet tā ir 2100 mAh. Gionee Elfie S5.1 būs tikai 5.15 mm biezs viedtālrunis. Elfie S5.1 turpmāko saspiešanu ietekmē microUSB un 3.5 mm austiņu pieslēgvietas, tām nevar atstāt apkārt mata plānuma sieniņas, jo tās tiks ātri vien salauztas.

    Reklāma

    Jānorāda, ka, piemēram, Moto X un Moto G ir gandrīz divas reizes biezāki, bet tiem ir līdzīgas ietilpības akumulatori.

    Ķīnā Elfie S5.1 būs nopērkams jau tuvāko nedēļu laikā, lai arī tā cena vēl nav zināma.

    ce6MeaGjyfqoA ceCsVqRwhCYMM

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    02.09.2014 13:20

    Vēl viens iPhone 6 killers, kas ir ar 4.8″ AMOLED 720p displeju un teju identisku dizainu. Ja ķīnieši būs pienācīgi sakārtojuši softu, liela daļa pircēju labprāt ietaupīs ~50% savu tēriņu par telefonu.

    Uldzha
    02.09.2014 13:27

    Specifikācijā jau var norādīt kādu vien grib akumulatora ietilpību… Bet patiesā ietilpība parasti ir zemāka. Pie kam, atkarībā no akumulatorā izmantoto materiālu kvalitātes – tas ātrāk vai lēnāk, bet ar laiku zaudē savu sākotnējo kapacitāti…
    katrā ziņā, ņemot vērā cik “ilgi” tura Nexus 4 akumulators kurš arī skaitās 2100mAh, šādam ķīniešu ražojumam ar vēl lielāku displeju un noteikti zemākas kvalitātes akumulatoru – darbības laiks būs vēl mazāks… Bet toties tev ir plānākais telefons! Tas nekas ka tas jau būs izslēdzies pirms būsi atgriezies mājās lai to atkal uzlādētu…

    GundarsBarons
    02.09.2014 15:22

    Nekad neesmu sapratis to dzīšanos pēc plānuma. Ko tas dod? Iekonomē vietu kabatā, maciņā? Bet sajūta visu laiku, ka to plāksnīti var viegli pārlauzt vai pārlocīt.

    Marcis Buhholcs
    02.09.2014 16:51
    Reply to  GundarsBarons

    Iespēju pārlauzt, ieliekot bikšu aizmugurējā kabatā…

    Reklāma