Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple atklāj 10 biežākos aplikāciju atteikumu iemeslus

    Jaunākie raksti

    Apple pamatīgi strādā, lai iOS aplikāciju veikals nekļūtu par mežonīgu tirgus placi bez nosacījumiem un ar bezjēdzīgu saturu. Iegūt Apple labvēlību aplikācija izvietošanai nav nemaz tik vienkārši, to zina izstrādātāji un arī tie, kuriem ar aplikāciju izveidi nav gandrīz nekāda sakara. Apkopoti biežākie iemesli, kas ir pamatā aplikācijas izvietojuma liegšanai Apple veikalā.

    Pirmie biežākie iemesli ir nedaudz “aiz ausīm pastiepti”, jo izstrādātājs it kā nav norādījis pietiekami daudz informācijas. Protams, pastāv iespēja, ka tiešām nav sniegta pilnvērtīga informācija par aplikācijas saturu un funkcijām. Zem šīm kategorijām var “parakstīt” apakšā gandrīz jebko.

    Reklāma

    Trešais biežāk izmantotais atteikuma iemesls ir aplikācijas pretrunas ar Apple izveidotajiem izstrādātāju licences nosacījumiem. Neesmu aplikāciju izstrādātājs un attiecīgi neesmu pētījis šos nosacījums.

    Atlikušie iemesli ir precīzi definēti. Ļoti bieži Apple nepieņem aplikācijas, jo tajās ir kādas būtiskas kļūdas, kas var bojāt iespaidu par aplikācijas darbību un arī iOS kopumā. Interesanti, ka tiek atteikta aplikācijas izvietošanu App Store, ja lietotāja saskarne nav Apple-prāt pienācīgi glīta un saprotama.

    top-10

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ashley
    02.09.2014 12:33

    Android varētu beigt krāt mēslus marketā un izmēzt visus mēslus, kas nav apdeitoti 5 gadus.

    Reklāma