Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung un Nike veido skriešanas aplikāciju Gear S viedpulkstenim

    Jaunākie raksti

    Samsung Gear S ir viedpulkstenis ar Tizen operētājsistēmu un 3G datu, kā arī balss zvanu iespēju, kas mēģinās demonstrēt Samsung spējas un vēlmi attīstīt Tizen operētājsistēmas darbību, sastrādājoties ar vairākiem citiem pazīstamiem ražotājiem. Šoreiz kārta Nike+Running aplikācijai, kas būs speciāli pielāgota nelielajam Gear S.

    Tizen Nike+Running aplikācijas versija jau būs uzstādīta Samsung Gear S viedpulkstenī un tā sniegs informāciju par skrējienu, kā arī statistiku pēc skrējiena. Ar Nike+Running būs iespējams arī atskaņot mūziku skriešanas laikā, bet jāatceras, ka Samsung Gear S viedpulkstenim ir vien 4 GB iekšējā atmiņa, ko jau daļēji aizņems operētājsistēma un aplikācijas. Gear S viedpulkstenim ir iebūvēts A-GPS, kas ļaus sekot līdzi arī noskrietajam attālumam un ātrumam. GPS parasti tiek uzskatīts par enerģiju pastiprināti tērējošu iespēju, bet Samsung to ir bravūrīgi iekļāvis viedpulkstenī.

    Reklāma

    Protams, neiztikt bez sociālo tīmekļu integrācijas, kas Nike+Running izdodas pietiekami ērti. Gear S viedpulkstenim ir 3G datu savienojums, kas ļaus ātri dalīties ar pieveikto kilometru skaitu, laiku utt.

    gear s nike 1

    AvotsSamsung
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma