Web Analytics
More
    Reklāma

    Philips jaunie televizori ar Android operētājsistēmu septembrī būs jau pārdošanā Latvijā

    Jaunākie raksti

    TP Vision šogad pirmais uzsāka ražot Philips televizorus uz Android operētājsistēmas bāzes. Jau zināms, ka pirmie šīs jaunās sērijas Philips 9800 televizori pārdošanā būs septembrī.

    Šis tehnoloģiju jaunums paplašina Smart TV platformas iespējas un nodrošina augstu ātrumu un televizora veiktspēju gan televīzijas pārraižu skatīšanās laikā, gan lietojot kādu no tiešsaistes spēlēm.

    Reklāma

    Philips televizori ar Android operētājsistēmu atbalstīs tiešsaistes un netiešsaistes režīmus. Pieslēdzot televizoru internetam, būs iespējams lietot Philips Smart TV un izmantot plašo Google Play Android sistēmu piedāvāto klāstu lietojumprogrammām, spēlēm, televīzijām un tiešsaistes pakalpojumiem.

    Philips 9800 jaunās sērijas televizoriem ir arī citas priekšrocības. Izcili augsto Ultra HD attēla kvalitāti un izšķirtspēju nodrošina Micro Dimming Premium, bet attēla kontrastu uzlabo tehnoloģija Bright Pro. Tas nodrošina vienādi izcilu attēlu gan dienā, gan arī pie vāja apgaismojuma. Philips 9800 jaunajiem televizoriem ir četrpusējs Ambilight apgaismojums, kas ļauj paplašināt attēlu ārpus televizora ekrāna. Lai labāk varētu izbaudīt četrpusējo Ambilight, televizora modeļiem kājas ir izvietotas atstatus.

    Nākotnē lielākā daļa Philips televizoru darbosies ar Android

    TP Vision ambiciozie mērķi paredz, ka jau nākamo gadu lielākā daļa Philips televizoru būs aprīkota ar Android operētājsistēmu. Televizori būs savienojami gan ar viedtālruņiem, gan ar planšetdatoriem, kuri atbalsta Android operētājsistēmu un sniegs plašas darbības iespējas. Plānots, ka šiem Philips televizoriem būs iespēja pieslēgt ierīces, kas darbojas Apple iOS sistēmā, nodrošinot ātru satura apmaiņu.

    Pateicoties Android operētājsistēmai, Philips televizori varēs pildīt daudzas datora funkcijas. TP Vision mērķis ir palielināt TV izklaides iespējas, izmantojot Android sistēmas priekšrocības apvienojumā ar lielu ekrānu, un vēl vairāk palielināt šo televizoru ātru darbību un resursu efektīvu izmantošanu, kas sekmēs mazu enerģijas patēriņu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    asas
    05.09.2014 09:28

    Iespējams, ka tas glābs philipTV smart tv, jo pašreiz tas ir gļukainākais softs ever, lai arī pats TV rāda labāk par citiem, tomēr tas, ka tas uzkaras, padara lietošanu neiespējamu

    Reklāma