Web Analytics
More
    Reklāma

    IT studenti aicināti pieteikties 9000 eiro stipendiju fondam

    Jaunākie raksti

    Informācijas tehnoloģiju uzņēmums Exigen Services Latvia sadarbībā ar Rīgas Tehniskās universitātes Attīstības fondu izsludina ikgadējo stipendiju konkursu ar atbalsta fondu 9000 EUR apmērā. Stipendijas profesionālās izaugsmes veicināšanai saņems daudzsološākie informācijas tehnoloģiju (IT) jomas studenti.

    Konkursa kārtībā tiks piešķirtas sešas stipendijas 1500 EUR vērtībā, kuras varēs saņemt 10 mēnešu laikā no 2014.gada septembra līdz 2015.gada jūnijam. Stipendijas tiks piešķirtas motivētākajiem studentiem ar labākajām sekmēm iepriekšējā studiju periodā. Stipendiju konkursa pretendentu vērtēšanu veic pārstāvji no attiecīgās augstākās izglītības iestādes, RTU Attīstības fonda un Exigen Services Latvia.

    Reklāma

    „Latvija var lepoties ar daudziem zinošiem un perspektīviem jauniešiem – to apliecina arī pēdējā laikā gūtie panākumi pasaules līmeņa skolēnu un studentu informātikas olimpiādēs. Šo sasniegumu pamatā ir jauniešu patiesā interese par jaunākajām tehnoloģijām, kas palīdzēs viņiem turpmākajā karjerā. Tāpēc mēs ar prieku turpinām iesākto tradīciju atbalstīt talantīgākos IT jomas studentus un šogad stipendiju pasniegsim jau sešās Latvijas augstskolās,” skaidro Exigen Services Latvia valdes priekšsēdētājs Ivars Puksts.

    Stipendiju konkursā var pieteikties Rīgas Tehniskās universitātes Datorzinātnes un informācijas tehnoloģiju fakultātes, Latvijas Universitātes Datorikas fakultātes, Latvijas Lauksaimniecības universitātes Informācijas tehnoloģiju fakultātes, Transporta un sakaru institūta Datorzinātņu un telekomunikāciju fakultātes, Liepājas Universitātes Dabas un inženierzinātņu fakultātes un Rēzeknes augstskolas IT studiju programmu bakalaura līmeņa 2. – 4. kursa studenti, kā arī maģistrantūras studenti ar labām un teicamām sekmēm.

    Lai piedalītos stipendiju konkursā, pretendentiem līdz 14.septembra plkst. 23:59 ir jāiesniedz pieteikums, sekmju izraksts no pēdējā studiju semestra ar aprēķinātu vidējo svērto atzīmi, CV un motivācijas vēstule stipendijas saņemšanai.

    Plašāka informācija par stipendiju konkursu un nolikums atrodams Exigen Services Latvia mājaslapā, kā arī RTU Attīstības fonda un dalībaugstskolu mājaslapās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma