Web Analytics
More
    Reklāma

    Iespējamie Android L jauninājumu plāni Sony Xperia viedierīcēm

    Jaunākie raksti

    Android L varam gaidīt iespaidīgi plašam Sony Xperia viedierīču pulkam, kas aptvers ne tikai Sony Xperia Z sēriju, bet arī vidējās un pat dažus lētās klases modeļus. Plānotie jauninājumi balstīt uz Sony 18 mēnešu atbalsta politiku jauninājumu saņemšanai.

    Sony Xperia Z sērija

    Sony Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet, Xperia Z1, Xperia Z1S, Xperia Z Ultra un Xperia Z1 Compact vajadzētu saņemt Android L un tas arī, visticamāk, notiks, ja vien Sony sevi nepārslogos ar jaunu flagmaņu radīšanu katrus sešus mēnešus. Arī nākotnes modeļi Xperia Z3, Xperia Z3 Tablet un Xperia Z3 Compact būs to starpā, kam vajadzētu saņemt Android L jauninājumu.

    Reklāma

    Nedaudz vecākie modeļi Xperia Z, Xperia Z Tablet un Xperia ZL šobrīd balansē uz 18 mēnešu robežas un par tiem nevar skaidri prognozēt neko.

    Vidējā un zemā cenu kategorija

    Xperia T2 Ultra, Xperia M2 un Xperia E1 jau saņēmuši Android 4.4.2 KitKat jauninājumu, kā arī teorētiski šiem modeļiem būtu jānodrošina Android L.

    Sony diezgan aktīvi darbojas viedierīču atjauninājumu lauciņā. Daži modeļi, piemēram, Xperia M2 iznāca ar nepamatoti vecu Android 4.3 versiju, bet jau šobrīd viedtālrunis saņem Android 4.4.2 KitKat. Xperia Z sērijas lietotājiem būtu maz jāsatraucas par jauninājumu saņemšanu, vien pirmās paaudzes Xperia Z viedtālruņa īpašnieki diez vai ieraudzīs kādu jauninājumu savai stipri padzīvojušajai viedierīcei. Šobrīd viss ir Google rokās, jo 18 mēnešu atskaites punkts būs Android L oficiālais izsludināšanas datums.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma