Web Analytics
More
    Reklāma

    HP atsauc sešus miljonus datoru uzlādes kabeļus, jāuzmanās arī Latvijas pircējiem

    Jaunākie raksti

    2014. gada 26. augustā uzņēmums HP sadarbībā ar dažādām valsts regulējošām iestādēm paziņoja par brīvprātīgi veicamu atsaukšanas un nomaiņas programmu visā pasaulē. Noteikti maiņstrāvas kabeļi, kas laika posmā no 2010. gada septembra līdz 2012. gada jūnijam tika pārdoti kopā ar HP un Compaq piezīmjdatoriem un mini piezīmjdatoriem, kā arī ar maiņstrāvas adapteriem, kas ietilpst piederumu, piemēram, dokstaciju, komplektācijā, var radīt ugunsgrēka un apdegumu risku. Riskanti ir kabeļi uz kuriem iekausēts LS-15 modeļa nosaukums. HP norāda, ka ar šādiem uzlādes kabeļiem var būt aprīkoti arī datori, kas iegādāti Latvijā.

    720253-cec2cbc2-2d9a-11e4-9f4a-be5853a7239e
    Šādu kabeli izmantot ir bīstami, nomaini to uz citu

    HP klienti, kuru īpašumā ir atsaukšanas programmā apstiprināts maiņstrāvas kabelis, bez maksas saņems nomaiņas maiņstrāvas kabeli.

    Reklāma

    Piezīme: Ne visi HP un Compaq piezīmjdatori un mini piezīmjdatori tika pārdoti kopā ar defektīvu strāvas kabeli. Lūdzu, pārbaudiet sava piezīmjdatora komplektācijā ietilpstošo vai kā piederumu, vai rezerves kabeli iegādāto strāvas kabeli.

    Veicamās darbības:

    • Nekavējoties pārtrauciet maiņstrāvas kabeļa lietošanu.
    • Apmeklējiet piezīmjdatora maiņstrāvas kabeļu atsaukšanas programmas tīmekļa vietni, lai pārbaudītu, vai šī programma attiecas uz Jūsu maiņstrāvas kabeli, un, ja Jūsu strāvas kabelis ir ietverts defektīvo maiņstrāvas kabeļu sarakstā, pasūtiet nomaiņas kabeli.
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vilis
    29.08.2014 13:47

    Jā, ir tāds, bet tiek lietots jau 2 gadus un problēmu nav.

    davfreim
    29.08.2014 17:48

    Nu tak man vēl šodien ir “defektīvais” Apple lādētāja gals, kurš itkā uzkarstot, kaut kā viņš man nekarst jau 4. gadu :)

    Reklāma