Web Analytics
More
    Reklāma

    Šogad Google varētu izlaist divus Nexus viedtālruņus

    Jaunākie raksti

    Iespējams, ka šoruden pēdējo reizi redzam jebko no Nexus līnijas, jo jau 2015. gadā to aizstāšot Android Silver programma. Viens no Nexus viedtālruņiem, ko sagaidīsim tuvākajos mēnešos, būs Nexus X. Vismaz tā tiek baumots, ka pēdējais no Nexus būs ar šādu nosaukumu. Apjukumu rada tas, ka baumots tiek par 5.2 un arī 5.9 collu modeli.

    Lai pavisam sarežģītu situāciju, tiek runāts, ka Nexus X būs 5.9 collu milzenis, bet vēl Google apcirkņos rudenī ienākšot arī Motorola ar divām Moto S viedierīcēm un tās gan būšot 5.2 un 5.9 collas lielas. Izpļāpājies kāds no Motorola piegādātājiem, kurš norāda, ka ražotājam būšot divi šādi 5.2 un 5.9 collu modeļi. Bieži tiek norādīts, ka Motorola šobrīd tāpat ražo viedtālruņus, kas ļoti līdzinās Nexus sērijai, tikai tie saņem dažas Motorola aplikācijas.

    Reklāma

    Interneta komentētāji visi kā viens norāda, ka 5.9 collu viedtālruni negrasās iegādāties, kaut arī tas būtu pēdējais Nexus ar neredzētu jaudu un citām viedtālruņa iespējām.

    Pēc Motorola pārdošanas no Lenovo esam sagaidījuši tikai Moto E lēto modeli, bet vēl šogad tiek solīti vairāki viedtālruņi un daži pat būs pieejami Eiropā.

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    tralalaa
    28.08.2014 12:56

    Ļoti iespējams…Nexus stafeti šogad var pārņemt motorola.Ik pa diviem gadiem mainās nexus firmas izstrādātāji tākā tas nevarētu būt lg ,samsungs un htc tie jau ir bijuši .Vienīgi sony un motorola -no lielajiem brendiem.

    Marcis Buhholcs
    28.08.2014 13:22

    Es būtu priecīgāks par 5.2″ Nexus telefonu un 8.9″ planšeti. Tālāk – redzēs. bet nu pārāk daudz baumu un neskaidrību. Googlei vajadzētu savākties vienreiz un publiskot savus ierīču plānus.

    Nettwerk
    28.08.2014 16:30

    Android pats par sevi ir haotiski izstraadaata ar kjepljep uzpljeckaata. Tad kaada runa var buut par ieriiceem?

    Ashley
    29.08.2014 09:56
    Reply to  Nettwerk

    ja? Kad tu pedejo reizi tureji roka Android? 2011.? http://www.google.com/design/

    jurčix
    28.08.2014 18:01

    Phonearenā bija labs raksts par nexus sēriju kā tādu . un vispārībā nexus telefoni nav domāti parastajiem lietotājiem bet gan izstrādātājiem,testētājiem!

    Reklāma