Web Analytics
More
    Reklāma

    Aviate apgalvo, ka Android lietotājiem viedtālrunī ir vidēji 95 aplikācijas

    Jaunākie raksti

    Aviate ir Android palaidējs (launcher), ko Yahoo iegādājās šī gada sākumā un kopš jūnija Aviate pieejama interesentiem kā aplikācijas gala versija. Aviate pamatideja ir organizēt lietotāja uzstādītās aplikācijas tādējādi samazinot aplikāciju haosu viedtālrunī.

    Tā kā Aviate nākas šķetināt aplikāciju džungļus, tad ir tikai loģiski, ka izstrādātājs ir izmērījis vidējo aplikāciju skaitu, ar ko viņam būs darīšana vienā viedtālrunī. Brīnumainā kārtā atklājies, ka vidēji katrs Android lietotājs uzstādījis 95 aplikācijas. Tas izklausās daudz, ļoti daudz. Cits pētījums norāda, ka Android lietotāji ļoti slinki uzstāda aplikācijas viedierīcēs. Ņēmu un izskatīju savas aplikācijas, sanāca 28, bet tajās neiekļāvu Gmail, kalendāru un līdzīgas jau iepriekš uzstādītas aplikācijas.

    Reklāma

    Aviate arī saskaitījuši pulksteņa laikus, kad kura aplikācija tiek lietota. Maps tiekot atvērta vairāk uz vakara pusi, lai izpētītu sastrēgumus mājupceļam, bet pulksteņa (modinātāja) aplikācija loģiski ir pirmā aktīvā rīta aplikācija.

    Aviate-Infographic-8_23

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Nettwerk
    28.08.2014 16:27

    Kur vismaz puse sastaada razhotaaja bloatware. Tad kas tur ko briiniities?

    Ashley
    28.08.2014 17:39

    Paskaitīju, man šobrīd ir 106, no kurām 39 jau bija un nav izdzēšamas.

    Reklāma