Web Analytics
More
    Reklāma

    iOS saņem Hyperlapse, Android tehniski tas neesot iespējams

    Jaunākie raksti

    Instagram izlaiduši jaunu aplikāciju Hyperlapse, kas pieļauj ērti un vienkārši veidot ļoti paātrinātus video (time lapse). Klasisks piemērs būtu zāles augšana, ābola sapūšana, ziemas – pavasara – vasaras – rudens nomaiņas, kādas redzam National Geographic raidījumos. Protams, jau labu laiku tiek piedāvātas līdzīgas time lapse aplikācijas, bet neviena neparāda ne tuvu tādu gala rezultātu, kā sniedz Hyperlapse.

    Ierasts, ka time lapse aplikācijas uzņem fotogrāfiju ik pa noteiktu laika sprīdi un pēcāk aplikācija fotogrāfijas salīmē vienā veselā video (1 sekunde = 24 kadri, 1 minūtē būs 1440 fotogrāfijas). Hyperlapse tā vietā uzņem video, kā arī piedāvā neticami efektīgu video stabilizāciju. Zemāk redzamais paraugs veidots ar Hyperlapse.

    Reklāma

    Hyperlapse šobrīd pieejama tikai iOS un Android lietotāji to tik drīz var arī neieraudzīt. Šoreiz nav nekādu slēptu domu vai priekšrokas došana kādai konkrētai mobilai platformai. Instagram norāda, ka Google ir jāpamaina šis un tas Android kameras un žiroskopa sistēmas darbībā, lai Hyperlapse spētu atbilstoši darboties.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andis Jurjans
    27.08.2014 13:32

    Nu nezinu, man telefonā ir vairākas labas timelapse aplikācijas. Vienmēr var video izveidot ar tām un tad dalīties caur instagram.

    Mareks Matisons
    27.08.2014 13:42
    Nettwerk
    27.08.2014 17:31

    Nesapratu iisti to domu ar ko buutu shis labaaks par Timelapse Pro – Windows Phone Marketplace. Skataam forumu, WP lietotajs ir ielicis arii video.

    Robert
    27.08.2014 19:15

    Kaut kā jocīgi. Viņi prezentē šo īpašo Hyperlapse, kas spēj īpaši spēcīgi stabilizēt video, bet piemērā tas nav pat tuvu gaidāmajam.

    Pēc manām domām šis ir daudz, daudz iespaidīgāk. Tā ir stabilizācija! http://research.microsoft.com/en-us/um/redmond/projects/hyperlapse/

    Krotow
    28.08.2014 12:04

    Vēl jau ir jautājums, vai tāda iespēja telefonā vispār ir vajadzīga. Lai gan ja masas pieprasīs, šos bumbiņas un zvaniņus ieliks arī androīdā. Taču ceru, ka tos būs iespējams arī neinstalēt.

    Reklāma