Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus One pievienojas ugunīgajam klubiņam

    Jaunākie raksti

    Ik pa laikam varam lasīt, ka kāda ražotāja viedtālrunis sadedzis zilās liesmās. Dažiem ražotājiem šos notikumus izdodas slēpt, daži no tiem gūst kādu labumu, daži vienkārši neveiksmīgi atkal un atkal ķeras pie digitālā PīāR nepareizajiem kloķiem un salaiž visu vēl lielākā putrā.

    Šoreiz elektroniskā nāvīte ir devusies pie OnePlus One, kad viedtālrunis atradies lietotāja kabatā. OnePlus One pēkšņi uzsprādzis un arī nedaudz dedzis.

    Reklāma

    Exploding-OnePlus-One-1-640x858

    Nodarītie posta darbi ir acīmredzami un cietis esot arī pats viedtālruņa īpašnieks. OnePlus One sadedzinājis savu aizmugures vāku, bikses un īpašnieka dibengalu.

    Tiek norādīts, ka šis OnePlus One lietotājs esot forumā sūdzējies par viedtālruņa karšanu uzlādes laikā. Iespējams, ka akumulators ir bijis brāķēts.

    Sprāgstoši akumulatori nav bieža parādība, turklāt OnePlus One izlaiž tūkstošiem reižu mazāku viedierīču apjomu par, piemēram, Samsung, kuram arī ik pa laikam gadās kāds misēklis tehniskā un sabiedrisko attiecību jomā.

    OnePlus-One-explodes-2-640x369

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Žans
    26.08.2014 14:21

    “OnePlus One sadedzinājis savu aizmugures vāku, bikses un īpašnieka dibengalu.” Te jau izklausās vaina ir īpašnieka, jo ir sēdējis uz telefona droši vien.

    Rūdolfs Putniņš
    26.08.2014 15:10

    Kurš, pie velna, tur telefonu pakaļkabatā? Bet nu – katrs ražotājs pats izvēlas, kādus aķus liks iekšā savā aparatūrā. Gribi pašu lētāko, tad arī var šādi sanākt.

    Reklāma