Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft septembrī piedāvās gandrīz bezmaksas spēli – Age of Empires: Castle Siege

    Jaunākie raksti

    Kompānija Microsoft septembrī laidīs klajā jaunu Age of Empires sērijas turpinājumu. Taču šis jaunums visticamāk nebūs tāda veida reālā laika stratēģijas spēļu variants, kādu gaidīja to cienītāji. Šī spēle paredzēta Windows 8 un Windows Phone 8 videi, un vairāk atgādinās Clash of Clans.

    Vislabāk spēle darbosies dažādās mobilajās ierīcēs, jo tā radīta tieši tādiem nolūkiem. Spēles radītāji gan neatklāj, kāds tieši būs jaunums, tikai apgalvo, ka spēles process būs aizraujošs un tajā būs daudz no tā, kas padarīja spēļu sēriju Age of Empires slavenu. Spēlētājam būs jābūvē sava pilsēta un jāaizsargā tā no citiem spēles dalībniekiem. Taču ļoti iespējams, ka spēlē iekļautie mikropirkumi un animācijai līdzīgā vizualizācija atbaidīs daudzus interesentus.
    aoe1
    Iesākumā spēlē būs pieejamas sešas dažādas civilizācijas, no iepriekšējām spēles versijām, tai skaitā Teitoņu ordenis un bretoņi. Būs arī tāds vēsturiskais tēls kā Ričards Lauvassirds. Spēlētāji varēs izmantot savu Xbox Live kontu, lai sacenstos ar citiem spēles dalībniekiem. Pateicoties tam, ka spēles progress tiks fiksēts Gamertag, spēli varēs sākt spēlēt piem., Windows 8, bet turpināt spēlēt savā Windows Phone viedtālrunī.

    Reklāma

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma