Web Analytics
More
    Reklāma

    LG Electronics pirmais laiž apgrozībā 4K OLED televizorus

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) vakar paziņoja par pasaulē pirmā OLED televizora ar 4K (3840 x 2160) izšķirtspēju tirdzniecības uzsākšanu. LG 4K OLED televizori, kas pieejami ar 77 un 65 collu ekrāniem (modeļi 77EG9700 un 65EC9700), aprīkoti ar pašu labāko, šobrīd pieejamo ekrānu tehnoloģiju – izliektu displeja paneli, kas ir veidots no organiskajām gaismas diodēm Ultra HD kvalitātē. LG 4K OLED televizors izceļ OLED pārākumu pār parastajām ekrānu tehnoloģijām, nodrošinot vienreizēju skatīšanās pieredzi.

    LG 4K OLED televizors aprīkots ar LD Display struktūrvienības izstrādātu modernu paneli, kas piedāvā LG patentēto Four-Color Pixel WRGB tehnoloģiju – 33 miljoni apakšpikseļu darbojas, lai radītu visdzīvākās krāsas un neierobežotu kontrasta attiecību. Tapāt, patstāvīgi apgaismotie pikseļi ar bagātīgākām, dzidrākām un dabiskākām nokrāsām garantē padziļinātāku melno krāsu, bet to ātrā reakcija palīdz televizoriem atveidot kustību nevainojami, bez ņirboņas vai aizmiglošanās.

    Reklāma

    Plānais, izliektais LG 4K OLED televizora ekrāns, kuru atbalsta plūstošs, lapas formas statīvs, ir gan kinematogrāfisks, gan stilīgs. Nodrošinot uzstādīšanas dažādību, modeļus – 65EC9700 un 77EG9700 iespējams piestiprināt arī pie sienas. Savukārt LG vairāku kanālu ULTRA SURROUND skaņas sistēma, kas izstrādāta sadarbībā ar slaveno audio ekspertu Harman Kardon, nodrošina audio veiktspēju, kas atbilst televizora attēla augstajai kvalitātei.

    LG 4K OLED televizors, kas šā gada starptautiskajā patērētāju elektronikas izstādē CES ieguva „Labākās inovācijas” apgalvojumu, balstīts uz viegli lietojamās webOS platformas, nodrošinot vienkāršu savienošanu, pārslēgšanu un atklāšanu. webOS nesen saņēma Eiropas Attēla un skaņas asociācijas (EISA) atzinību par tās izcili intuitīvo lietotāja saskarni.

    LG šonedēļ Korejā sāks pieņemt iepriekšējus pasūtījumus 65 un 77 collu 4K OLED televizoriem, bet drīzumā tie nonāks tirdzniecībā arī Ziemeļamerikā un Eiropā. IFA izstādes apmeklētāji var aplūkot LG 4K OLED televizorus no 5. līdz 10.septembrim, apmeklējot Messe Berlin centra 11.2 zāli.

    LG-4K-OLED-TV

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Putniņš
    26.08.2014 09:05

    Jautājums, vai 4K neies 3D skuju taku.

    P.
    26.08.2014 10:46

    Vari paskaidrot savu domu? 3D tagad ir iekšā teju katram TV, – vai kāds taisās no šīs tehnoloģijas atteikties?

    27.08.2014 11:28
    Reply to  P.

    Nav jau tā, ka cilvēki 3D funkcijas īpaši aktīvi izmantotu un būtu par tām starā. Tā ir izdevīga no mārketinga viedokļa, bet absolūti nekad nederīga no lietotāja viedokļa raugoties.

    Reklāma