Web Analytics
More
    Reklāma

    LG solot G2 apgādāt ar jauno saskarni un Android L

    Jaunākie raksti

    Itāļu Tutto Android ziņo, ka LG nav piemirsis savu LG G2, kas pamatoti tiek uzskatīts par lielisku viedtālruni, dažbrīd pat pārsniedzot LG G3 spējas. LG pagājušās paaudzes lolojums saņemšot Android L jauninājumu vienlaikus ar jaunās LG saskarnes izskatu, kādu šobrīd redzam G3.

    Avots norāda, ka LG negrasās LG G3 izskatu vienkārši noportēt uz LG G2, neko citu jūtami neuzlabojot. LG bieži tiek nosodīts par to, ka nevēlas atjaunināt nedaudz padzīvojušu modeļu operētājsistēmu versijas, bet, šķiet, ka ar LG G2 viss varētu vērsties uz labo pusi. LG G2 Android L jauninājums nesīs līdzi arī dažas no G3 pārņemtās funkcijas, kuras gan precīzāk netiek uzskaitītās.

    Reklāma

    Cerams, ka šī ziņa izrādīsies patiesa, jo LG G2 ir arī viens no maniem favorītiem. Diemžēl par Android L mēs vēl neko skaidri nezinām, tāpēc šāda veida baumas būtu jāuztver ar nelielu skepsi.

    Android L pats par sevi atnesīs dažādus uzlabojumus, no kuriem šobrīd manāmākais ir Material Design saskares noformējums. Android L jau tagad pieejams Nexus 5 un 2013. gada Nexus 7 modeļa īpašniekiem. Tāpat izskan baumas, ka aktuālie Moto X un Moto G modeļi arī saņems Android L.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma