Web Analytics
More
    Reklāma

    LG izlaidīs savu apaļo viedpulksteni, lai konkurētu ar Moto 360

    Jaunākie raksti

    Šobrīd ir tikai trīs oficiāli Android Wear viedpulksteņi, kas tika izziņoti Googl I/O konferencē jūnijā un Moto 360 noteikti saucams par publikas mīluli. Tas ar savu ērto formu atšķiras no Samsung Gear Live un LG G Watch. Izskatās, ka LG paši nav sajūsmā par savu pirmo Android Wear viedpulksteni, tāpēc uz Berlīni (IFA) jau tiks vests apaļš Android Wear viedpulkstenis LG G Watch R.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=1STW7LQXONo]

    Reklāma

    Nelielais YouTube video parāda, ka LG G Watch R nesirgst ar Moto 360 problēmu ar plakanu lejasdaļu, zem kuras nav ekrāna. Video arī norāda, ka LG G Watch R varētu saņemt soļu skaitītāju, attāluma noteikšanu un arī kompasu.

    LG Android Wearl 003

    Šī varētu būt katastrofāla ziņa Motorola veikumam, jo LG būs tikuši galā  ar tukšo laukumu apakšdaļā, kā arī, iespējams, piedāvās kādu veiksmīgāku risinājumu par Motorola sniegto. LG G Watch R, visticamāk, jau kādu laiku bijis izstrādes stadijā, tikai tas netika izziņots vairākus mēnešus pirms iznākšanas, kā to darīja Motorola.

    Rudenī būs pamatīgs viedo pulksteņu birums – ASUS jau ir izziņots; HTC, Samsung mums varētu ko piedāvāt. Tāpat nevajag aizmirst par Apple.

    LG Android Wearl 001

    AvotsYouTube
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma