Web Analytics
More
    Reklāma

    Bezgala ērta poga iepriekš izmantotās Android aplikācijas atvēršanai

    Jaunākie raksti

    Pats aplikācijas izstrādātājs cenšas Last App Switcher salīdzināt ar TV pulti, kurai ir poga Last Channel. Faktiski šī aplikācija dod lietotājam iespēju ātri pārlēkt no šobrīd izmantotās aplikācijas uz iepriekš izmantot aplikāciju. Galddatoru vidē to aizstātu pogu kombinācijas Alt+Tab ātra nospiešana.

    Pieredzējušie viedierīču lietotāji pārlec starp vairākām aplikācijām, izmantojot Android esošo atvērto aplikāciju apskates režīmu, ko apakšējā rīku joslā pieņemts apzīmēt ar diviem vienu pār otru pārsegtiem lodziņiem. Last App Switcher punkts ekrāna malā nodrošinās pārlēkšanu uz iepriekš izmantoto aplikāciju bez Android sistēmas pogu izmantošanas. Lielisks risinājums, kad jāpārslēdzas starp divām aplikācijām.

    Reklāma

    Clipboard02 Clipboard03

    Jaunākā Last App Switcher versija piedāvā dažādas iespējas izskaust ekrānā peldošo punktu, to aizstājot ar mājas pogas pavilkšanu uz augšu vai Search pogas pārdefinēšanu par Last App Switcher aktīvo pogu. Nez kā izstrādātājs spējis aizstāt Google meklēšanas izsaukšanu ar Last App Switcher funkciju… Jaunā funkcija vēl visos viedtālruņos nestrādājot.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=hT4CR8NilTM]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    22.08.2014 00:19

    Darbojas un ir patiešām ērti to lietot.

    Artis Abols
    22.08.2014 07:42
    Reply to  LOOK

    Vai spēji aizstāt kādu rīkjoslas taustiņu ar Last App Switcher pogas funkciju?

    LOOK
    22.08.2014 15:11
    Reply to  Artis Abols

    Nemēģināju, atstāju noklusēto variantu ar peldošo pogu ekrānā.

    Reklāma