Web Analytics
More
    Reklāma

    Parādās jaunumi par Windows 9, Windows 365 un Metro 2.0

    Jaunākie raksti

    Tīmekļa vietnes Neowin forumā, lietotājs ar segvārdu Faikee, publicējis kārtējo jaunumu devu par Microsoft gaidāmajiem produktiem Windows 9, Windows 365 un Metro 2.0. Faikee ir zināms, kā ļoti precīzu ziņu sniedzējs, saistībā ar Microsoft produktiem, un ir vai nu esošais, vai bijušais Microsoft darbinieks.

    Kļuvis zināms, ka Windows 9 būs aprīkots ar Metro 2.0 saskarni, kura būs uzlabota Modern UI saskarne ar vairākiem jaunievedumiem. Informācijas autors nekādu ļoti konkrētu informāciju nav sniedzis, taču internetā ir pietiekami daudz attēlu, kuros redzams kā visticamāk izskatīsies Metro 2.0 saskarne un „interaktīvās flīzes”.
    sm.pulmon_main.600
    Tāpat apstiprinājies vēlreiz, ka jau tuvākajā laikā Windows 9 būs pieejams testēšanai, un tas, ka šobrīd Microsoft strādā pie trīs jaunām operētājsistēmas aktivācijas metodēm, kuras palīdzēs nopietnāk cīnīties ar pirātismu. Apstiprinās arī tas, ka Windows 9 būs balss asistents Cortana. Šī jaunuma testēšanā piedalās tikai daži cilvēki no izstrādātāju komandas, un Microsoft ievēro stingrāko slepenību.
    sm.26f3659963aa5959cd9e63b26ce.600
    Windows 365 operētājsistēma būs orientēta uz vidējā un mazā biznesa sektoru un izplatīsies līdzīgi kā Office 365. Ar šo operētājsistēmas versiju Microsoft centīsies aizpildīt tukšumu starp individuālajiem lietotājiem un korporatīvajiem klientiem.

    Reklāma

    Galīgā Windows 9 versija klajā nāks 2015. gada aprīlī, un pašreizējie Windows XP, Windows Vista un Windows 7 lietotāji visticamāk saņems bezmaksas licenci, lai atjauninātu savas novecojušās operētājsistēmas līdz jaunajai Windows 9 versijai. Vai tas liks lietotājiem beidzot savos datoros instalēt jaunāko Microsoft ražojumu, rādīs laiks.

    AvotsNeowin
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    es
    20.08.2014 09:11

    Pēc attēliem izskatās ka windows 9 būs “bērnišķīgs” un vienkāršs. Kautkā nepiesaista, vismaz pagaidām, kamēr tas nav izmēģināts

    Kristaps Lācis
    20.08.2014 11:07

    Atsit krāsainu plasma5.0! Copy paste turpinās..

    Uldzha
    20.08.2014 11:18

    Nez, tā pirmā bilde nešķiet pārāk ticama… Tas pats Windows 7 tikai ar randomā izmētātiem vidžetiem uz ekrāna, starp kuriem mētājas arī vecās ikonas kuras kopš Vistas laikiem nav mainījušās… Tad jau labāk būtu pārveidojuši desktopu līdzīgāku Metro stilam un miers. Klasiskās novecojušās 3D stila ikonas uz desktopa varētu aizvietot ar kvadrātainiem lauciņiem (ja jau tā gribas tās flīzes kaut kur iebāzt), starp kuriem varētu izvietot arī palielinātus lauciņus kas parādītu vairāk informācijas – līdzīgi kā telefonos. Un Start’u varētu atstāt klasisko.

    Reklāma