Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei arī izlēmis, ka septembris ir brīnišķīgs laiks jaunam viedtālrunim

    Jaunākie raksti

    Septembra sākums būs ļoti darbīgs, tiks prezentēts ne tikai Moto 360, Galaxy Note 4 un daudz kas cits, bet arī Huawei izlēmis – septembris ir ideāls laiks jaunam viedtālrunim. Tiek baumots, ka šoreiz runa ir par Ascend Mate 7 modeli.

    Kā jau labās manieres prasa, ielūgumā ir šāda tāda informācija par gaidāmo viedtālruņa modeli. Pirkstu nospiedums varētu nozīmēt tikai un vienīgi pirkstu nospiedumu lasītāja esamība jaunajā modelī. No Ascend Mate 7 tiek gaidīts aptuveni 6 collu ekrāns ar QHD (2560 x 1440) un FullHD (1920 x 1080) izšķirtspējām. Līdzīgi kā LG G3, arī Huawei būšot pieejams ar 2 vai 3 GB RAM.

    Reklāma

    Viedtālruni darbināšot paša Huawei izveidotais Kirin 920 astoņu kodolu procesors un neiztrūkstoši LTE, WiFi, NFC, Bluetooth 4.0 savienojumi. Viedtālrunis saņems arī 13 megapikseļu galveno kameru un 5 megapikseļu priekšējo kameru pašiņu bildēšanai.

    Huawei_Event_090414

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    aigi
    21.08.2014 11:04

    Godīgi sakot Huawei jaunumus gaidu ar lielāku interesi kā lielo Samsung, HTC, Sony prezentācijas. Ļoti simpatizē P7, ceru, ka nākošgad viņu flagmanis mani pārliecinās par tālruņa maiņu.

    Reklāma