Web Analytics
More
    Reklāma

    Flappy Bird izstrādātājs parīt nāks klajā ar jaunu grāvēju – Swing Copters

    Jaunākie raksti

    Kurš gan neatceras Flappy Bird – spēlīti, kura, principā, tīras nejaušības pēc nokļuva AppStore virsotnē? Tās izstrādātājs, vjetnamiešu programmētājs Dons Nguens (Dong Nguyen) izņēma to no App Store, sakot, ka pēkšņie naudas plūdi – pēc aptuvenām aplēsēm, ienākumi no reklāmu rādīšanas Flappy Birds sasniedza 50 000 USD dienā – ir izpostījuši viņa vienkāršo dzīvi un, viņaprāt, tas ir atkarību izraisošs produkts.

    Šāds solis izraisīja neiedomājamu ar Flappy Bird “aprīkotu iPhone cenu kāpumu eBay, un – uzminējāt – milzu vilni ar līdzīga satura un nosaukuma spēlītēm AppStore.

    Reklāma

    Nu vētra ir norimusi, Dons Nguens arī adaptējies jaunajai situācijai un parīt, 21. augustā, solās nākt klajā ar spēlīti Swing Copters. Spēlīte, līdzīgi, kā Flappy Brid, būs bezmaksas, kāmēr vien būsim ar mieru paciest reklāmas banerus. Ja tomēr nebūsim,  0,79 € in-App-purchase nodrošinās no reklāmām brīvu laika nosišanu.

    Kā redzam video, Swing Copters saglabāts viss tas, par ko tauta tik ļoti mīlēja Flappy Bird – gan senilā grafika, gan saprotami vienkāršais un reizē tomēr ne-tik-vienkāršais spēles uzdevums.

    Spēlēsim, redzēsim :)

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raivis Rasnačs
    19.08.2014 10:48

    Tikai žēl, ka atkal tiek aizmirsts par WP lietotājiem…

    User
    19.08.2014 16:22

    Nu tad varbūt jāmigrē prom no tādas OS par kuru visi aizmirst? ;)
    (WP fanus lūdzu uztvert šo ar humoru)

    ccc
    19.08.2014 18:30

    Nebēdā, uzradīsies taču entie kloni…

    ULdzha
    19.08.2014 12:38

    Nez, personīgi man šīs spēles nepatīk – pārāk uzvelkošas – kad tu entās reizes pēc kārtas kaut kur ietriecies un pat ja kādu laiku nekam neuztriecies un tiec kaut kur tālāk – jēgas no tā nekādas jo līmenis nav izejams… tāpat tu kaut kur ietrieksies, un jo tālāk tiec un ietriecies jo lielāku besi tas uzdzen.
    Labāk tad jau klasiskās Super Mario tipa arkādes – kur tev ir kaut kāds mērķis – iziet līmeni, pieveikt bosu…

    Krotow
    19.08.2014 12:55

    Boooring sviests ar narkotiskām pohām dažam labam. jaunie aparāti ir spējīgi pavilkt arī interesantākas lietas. Tiesa tur prasās pele un klaviatūra komplektā.

    Reklāma